frekvencē microstrip pārvades līnija?

P

p

Guest
ko es varu aprēķināt joslas platumu ķēdes ar microstrip pārvades linn?ja kāds ir atsauce, lūdzu, augšupielādējiet to.
paldies

Vai jūs, lūdzu vēlreiz frāzi un apraksta savu jautājumu mazliet labāks?Ja jums ir ķēdes, izmantojot microstrip pārvades līnijas, starpsavienojumu, tas ir gandrīz neiespējami, ka microstrips ierobežos jūsu joslas platumu.Kas ir jūsu circuit anyway?Nav joslas definīcija -3 dB punktu frekvences amplitūdu atbilde?Tāpēc, ja microstrip ir 3 dB vājinājuma, tur ir jūsu joslas platumu, kas microstrip līnijas ...

Tikai lietas, kas pamatos ierobežotu joslas platumu, kas microstrip ķēdē ir būra lielums (ļoti augstām frekvencēm kameras atbalstīs viļņvada režīmā) un substrāta biezums (biezāka substrātu darīt funny lietas ļoti augstām frekvencēm, 0,015 collu biezs duroid būtu ok, lai 18 GHz, vai arī tā).

Es gribu dizains microstrip saskaņošanas circuit par UHF tv joslas 470-860MHz.un es gribu zināt, ka es varētu dizains saskaņojot par 665MHz vai jebkur.
paldies

Hi,

tas nav joslas platumu microstrip līnijas jūs meklējat, ir attiecīgās frekvenču joslas platums jūsu saskaņošanas tīkla tam.Tas ir atkarīgs no topoloģijas izmantot.Tomēr, ņemot vērā biežumu interesi, jums tiks labāk izmantot lumped elementus iekārtošanu.Microstrip līnija, atkarībā no tehnoloģijas, var izmantot mm viļņu reģionā.

fluhigh

LINE frekvencē MICROSTRIP ir ļoti milzīgs!
NO 100MHZ UZ 10GHZ!

Laiks visu Inženieru šajā valdē atkārtoti kalibrēt.Ir studenti izsitumi amatu no / neofītu, kas ir neskaidrs, un nenozīmē visu, ko viņi saka.Šī tēma ir gadījumā, puisis lūdz platā microstrip kad viņš domāts uzdot par joslas platumu, kas lumped elements UHF saskaņošanas tīklā.Jūs nevarat lietot šo vienkāršoto jautājumiem par nominālvērtību vairs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back