Frekvenču selektīvs virsmas simulāciju, izmantojot HFSS 8 vai 9

V

vagee

Guest
Cienījamie visiem, man ir grūti mēģināt simulēt ar metāla taisnstūra gredzenu slots 0-35 GHz individuāli un pēc tam kā sašķiebtu masīvs ar HFSS versija 8. Tas šķiet gandrīz neiespējami, tāpēc jo vakar es cenšos to ar jauno HFSS 9 version.I esmu disperately cenšas iegūt pārdomu un pārvades koeficients, kamēr slaucīšana no DC līdz 35Ghz. Es esmu gaidījis redzēt stopband ap 32 GHz. Tas būtu lieliski, ja kāds, kas tur varētu sūtīt man jebkāda veida informāciju, varbūt attiecīgā veida piemērs (. PRJ). Jo Ansoft vietnē ir dažas norādes (. Pdf) par FSS simulācijas bet īpaši nekas. Es labprāt saņemtu veida palīdzību. Ar cieņu vagee

Jums ir nepieciešams, lai būtu precīzāk par šo jautājumu. piemēram jebkuru kļūdas ziņojumu, veidojot šķībs masīvs grūtības, uc

Cienījamie Loucy paldies answearing.My galvenā problēma attiecībā imitēšana FSS personas vai masīva elements ir pēc processing.Let man aprakstīt to, ko es daru. Es esmu izveidot parametru PEC taisnstūra gredzenu FR4, aizverot ar radiācijas robežām (kaste) (tas ir mazliet viltīgs?) Un izveidojot incidents plakne vilnis pret struktūru. (0,0,1) Sākotnēji, kad aizraujošs V.8 ar plaknes viļņa jums nav iespēju slaucīt frekvenču diapazonā, kas man būtu kaut kur ap 30Ghz par 8 GHz posmu. Es izlasīju kaut kur, ka vienīgais veids, kā iegūt pārraidi vai neatstaro pār biežums ir, writting makro skripts, kas ir kaut kas tālu prom no manas knowledge.Is kāds anternate veids, kā iegūt šos koeficientus? Tas ir iemesls, kāpēc es esmu meklē visur atrast jau darbojas. PRJ par FSS simulāciju. Es ceru, ka es sevi skaidrs. vagee

Lūdzu izmantot op paketes! Tajā jūs varat iestatīt frekvenču mainīgo un slaucīt to!

Jūsu problēma izklausās manējā. Ko es izdarīju ir šādi (HFSS9.2): Es Veidot Airbox, lai iegūtu kādu attālumu (> lambda) starp FSS modeli robežu. Jūs varat izmantot starojuma, bet kam nav lielu leņķi. Tātad, ja jūsu planewave s k = (0,0,1), tas strādās. Es izmantoju PML. Robežas uz sāniem tad ir jābūt periodiski robežas. Piešķirt Masters an vergi, skatiet helpfile! Jo pēcapstrādes ieslēgtu gabals uz "izkliedēto jomā" (HFSS-> lauki-> Edit avoti). Izkaisīti lauks zem FSS, dalīts ar incidentu jomā (es noteikti to 1V / m) ir vienāds ar pārdomu koef. Izmantojiet kalkulatoru, lai iegūtu rezultātus (es aprēķina vidējo par patvaļīgu plaknes). Šajā gadījumā jūs varat tikai veikt diskrētu frekvenču slaucīšana. Es aizņem ilgu laiku, bet strādā labi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back