Frekvenču pārveidotāju problēmu

Z

Zedman

Guest
Hi all, Es atradu šo freq pārveidotājs: http://www.freeweb.hu/majki/elektro/pic/project/fv1500/fv1500_v130a.pdf Man būvētas tā, bet kopš firmware nav bezmaksas , es nolēmu darīt savu. Vietā saka PWM frekvenci 4,88 kHz un tā izšķirtspēja ir 128. Freq. Mehānisko var uzstādīt 1-75 Hz. Tas nemaina amplitūda, tikai frekvence. Gada PWM vērtību rezolūcijas / sinusoidāls vilnis nav zināms. Es varu noteikt to 64. Tāpēc man bija darīt ar kvadrātveida pamatu signāls PWM ar 75 * 64 * 128 -> 307200 Hz un spēlēt šīs 3 reizes, modulēta ar sinusa galda un fāzes nobīdi ar 120 grādu katra. Var novērot arī uz darbības jomu, sākot atbildīgās rezultātu un arī MOSFETs "vārtiem. Bet man par 120W motors tas nedarbojas, es varu tikai dzirdēt PWM skanējums, un, ja man par transformators no 2 no trim rezultātu es varu redzēt pievienoto signāla darbības jomu, kas nav īsti kā sinusa vilni ... jebkuras idejas, ieteikumi? paldies, Zedman

Es sapratu, kāpēc šis vilnis izskatās šādi, jo transformators RIP pie DC daļa augsto daļu. Un ja es izskatos tuvāk, tad es varu redzēt sinusa modulācijas tajā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back