FPGA un Ethernet saskarnes ar virtex5

H

hodahussein

Guest
Dear all i meklēšanu par possiblity uz FPGA savienojumu ar internetu man virtex5 FPGA komplektu. Es gribu to darīt: ar Ethernet interfeisu, FPGA var piekļūt internetam un meklēšanas par īpaša veida filmas, piemēram, MPEG un pēc tam atskaņot to, man ir nepieciešams vairāk informācijas par Ethernet saskarnes ar FPGA - ir kāds sejas vai darīt tēmu, pirms? jāgaida jūsu palīdzību attiecībā uz

Jums noteikti nepieciešama softcpu par to, lai, pirmkārt, izvēlēties, kuru viena. XILINX piedāvā Microblaze (es nezinu par OpenSPARC tagad, bet AFAIK miris?), Varat izmantot arī LEON (kas ir OpenSPARC balstīta AFAIK), kā arī ORSoC no opencores, LatticeMico32 vai meklētu labākos tas ir piemērots jūsu vajadzībām. Ja neviens - uzrakstiet Jūsu pašu. Ir daudz piemēru, kā izmantot Ethernet uz MicroBlaze, es esmu diezgan pārliecināts, ka būs viens Jūsu V5 kuģa, tomēr XILINX EDK sux. Jūs varat arī izmantot ORSoC un ir Ethernet kontrolieri savienots ar ķīli. Ir projektu ar nosaukumu MilkyMist, kas izmanto LatticeMico32 un dažos gadījumos ir MAC modulis visā dizainu, bet es uzskatu, Jums būs nepieciešams vairāk izsmalcināts dizains. Tās līdz jums. Es esmu mēģinājis NIOS II BeMicro-SDK, kas ilgst lieliski, tomēr tas Eclipse balstīta plānošana programmatūra ir mazliet kaitinošas ... Es gribētu iet uz opensource anyway:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back