FPGA Kit: Xilinx Starter vs ALTIUM LiveDesign

C

checkmate

Guest
Es esmu samērā jauns, lai FPGA, un es esmu nolēmis par kļūst kuģa. Es esmu izšķirties starp Xilinx ir Starter Kit, kā arī ALTIUM ir LiveDesign Evaluation Kit. Ikviens var komentēt plusus un mīnusus par abiem dēļiem? Cits svarīgs jautājums ir, ja ALTIUM valde var izmantot kopā ar ISE vai Quartus, jo tas bija sākotnēji paredzēts, lai novērtētu to pašu programmatūru, kuras termiņš beidzas pēc 30 dienām.

hey dude .. @ Ltium ir labi .. mūsu univ got pilno versiju eda rīks .. tā labi .. ar visiem rīkiem integrētu .. un vairāk nekā to nanoboard arī comprahensive .. I guess to eval kuģa nav saderīgs ar ISE. Jūs gremoklis mēģināt novērtējums komplekts .. tas, protams, priekšrocības, salīdzinot ar pēdējo .. bet vienīgais trūkums ir to dokumentāciju. ja u gremoklis pasts viņus ar savu univ u var noteikti iegūt studentu treneris komplekts .. i got novērtēšanas cd no tiem .. tā labi .. un ātru apkalpošanu .. arī tā shot.! ar regards,

[Quote = sakāve] Es esmu samērā jauns, lai FPGA, un es esmu nolēmis par kļūst kuģa. Es esmu izšķirties starp Xilinx ir Starter Kit, kā arī @ ltium ir LiveDesign Evaluation Kit. Ikviens var komentēt plusus un mīnusus par abiem dēļiem? Cits svarīgs jautājums ir, ja @ ltium valde var izmantot kopā ar ISE vai qu @ rtus, jo tas bija sākotnēji paredzēts, lai novērtētu to pašu programmatūru, kuras termiņš beidzas pēc 30 dienām. [/Quote] es noteikti izvēlētos ALTIUM kuģa. Un, protams, tā strādās ar ISE, jo tai ir JTAG savienotājs. Arī meklēt piemērus šajā valdē par ALTIUM pusē - tie pastāvīgi pievienot kaut ko jaunu un interesantu tur.

Arī manus secinājumus: Posted: 2005 20 Jan 09:51 Post subject: Re: Vai sākt FPGA PLD utt -------------------------- -------------------------------------------------- ---- Sveiki, jūs varētu arī apskatīt @ ltium. Viņi ir pilnīgs projektēšanas rīks @ ltera un Xilinx FPGA mikroshēmas / CPLDs. Man ir faktiski nopircis dzīvot dizaina komplektu (Xilinx versija € 99) hxxp:. / / Www @ ltium.com / livedesign / Satur augstas veiktspējas FPGA (XC3S400-4FG456) daudz perifēro sastāvdaļas un vairāku piemēru projektiem. Lieta, šķiet, ir labi dokumentēts kā līdz šim redzēto. sveicieni no Vācijas

Hi! Es arī saņēmu ALTIUM novērtēšana padome (Xilinx). Tas ir pilnībā saderīgs ar Xilinx ISE. ALTIUM nodrošina labus piemērus DXP. Diemžēl ne visi bezmaksas FPGA pins ir saistīti ar paplašināšanos savienotājiem. Es domāju, ka tās ir samazinājušas iespējas valdes jo tas ir ļoti lēti. Es arī nopirku Spartan 3 padomi no NuHorizons. Same FPGA tipa ar ierobežotām piespraudes (PQ208), bet Flash, FPGA konfigurācija EPROM, SDRAM un LCD uz kuģa. Abas plāksnes ir ļoti noderīgi. Best regards, MadDog

Es, salīdzinot iezīmēm gan dēļi. Kaut LiveDesign komplekta funkciju jaudīgāku FPGA, Xilinx neviena neparedz tonnas IO. Šķiet diezgan ļoti žēl, ka ne visi LiveDesign kuģa pins tika izmantota.

Bet, ja jūs izņemt 7 segmentu displeju (un sērija rezistori) no LiveDesign kuģa, jūs saņemsiet 48 papildu I / Os!

[Quote = GeneralMadDog] Bet, ja jūs izņemt 7 segmentu displeju (un sērija rezistori) no LiveDesign kuģa, jūs saņemsiet 48 papildu I / O! [/Quote] Kas ideja! Vai displejiem pielodēti uz vai uzstādīts uz socket? Ja tas ir pielodēti, es uzminēt tas vienmēr iespējams DESOLDER par un aizstāt ar kontaktligzdu.

Diemžēl tie ir cietlodi. Bet tas nedrīkst būt problēma, lai tos novērstu. Jūs varat samazināt tapām un novērst tos pa vienam. Katrs no šiem parāda pin ir savienots ar atsevišķu FPGA pin! Jūs varat arī saglabāt dažus no sērijas rezistorus 5V ievades saderību.

Es domāju, ka sākumkomplektu ir nedaudz functoin.The labākā metode ir izveidot valdes onself

Vai kāds ir iegādājies komplektu ES? Vai 99 eiro cena ar PVN (ti nosūtīti no ES) Ja jā, kur tu to pasūtīt, lai tas varētu sūtīt no ES? / Bingo

Hi Bingo! Man ir pasūtīts via @ ALTIUM mājaslapā. Bet tas bija, ko piegādā vietējie @ ALTIUM biroju. Man ir payed 128EUR (iekļaujot kuģniecības + PVN). Regards, MadDog

labi, pirmkārt, im sorry par norīkošanu vecs pavediens. bet man bija par to prasīt ļoti pašu jautājumu, šahs un mats jautāja. tad es domāju, ka man vajadzētu meklēt vispirms. labi, tagad mans jautājums ir, ka GeneralMadDog teica, ka starta komplektu ir Flash. doesn't ALTIUM komplektu ir Flash. un kāda starpība? dara. un tad viņš teica, ka ne visi pins ir pieejami lietotājam. bet pat tad, ja jūs salīdzināt diviem dēļiem, tad es domāju, ka tur būs vairāk IO pieejami ALTIUM komplektu, jo tas ir vairāk pins. am i tiesības. var kāds man pateikt precīzu skaitu IO pins pieejama gan dēļiem. Novēlu jums jauku dienu

Hi superhet, NuHorizons valde sniedz 19 I / O uz paplašināšanās savienotāju un papildu 12 I / Os par LCD savienotājs (ja Jums nav nepieciešams viens). @ Ltium valde ir 36 I / Os Regards, MadDog

labi, tā pat arī ne visi pins ir izmantojamas par ALTIUM komplektu, IO spējas ALTIUM komplekts ir vairāk nekā nu redzesloku / digilent komplektu. un, ja jūs noņemiet tās 7-segs jūs iegūtu vairāk IO pins. Mans otrais jautājums bija, ka, ja ir bitu fails lejupielādēts ALTIUM komplektu. doesn't tas ir flash atmiņu?

NuHorizon padomei ir FPGA konfigurācija zibspuldzes un lietotāju flash, @ ltium valde ir bez zibspuldzes.

kāda starpība?, kas padara? ALTIUM komplekts ir Dual 256Kx16-bit FPGA konfigurējamas ātrgaitas statisko RAM ir tā, ka tik labi, kā flash atmiņu Nu horizontos komplektu? var kāds lūdzu paskaidrot mazliet sīkāk

Hi superhet, kāpēc jūs prasīsiet par kuģa informāciju, ja jūs jau zināt, viņiem? Es domāju, ka ir liela atšķirība starp iemontēts programmējamu konfigurāciju un lietotāju flash, salīdzinot ar tikai ar gaistošu SRAM. NuHorizons padome ir pilnībā strādā pēc ieslēgšanas, @ ltium valde ir jāieprogrammē!

? [Quote = GeneralMadDog] kāpēc jūs jautājiet par kuģa informāciju, ja jūs jau zināt, viņiem [/quote] tas ir tāpēc, i dont zināt, kādi tie ir: D

labi, esmu nolēmis iegādāties ALTIUM dzīvot konstrukcijas novērtējums komplektu. bet kad es sazinājās ar vietējo ALTIUM pārdošanas dīleris viņš man teica, ka būs par kravu 50 $. 50 $ ir puse cenas no komplekta sevi!! ir kravas izdevumus pašas citās pasaules daļās. cik daudz tas Ziemeļamerikā?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back