FPGA FAQ

F

fazan83

Guest
Es esmu jauns, lai FPGA šobrīd es esmu strādā ar dēļiem, kas izmanto FPGA kā RGB LEDs collums un rindas kontrolieris.Mēs izmantojam FPGA Ciklona 2 mūsu dēļiem.Vai kāds, lūdzu, sniegt saistītu kādu informāciju šīs FPGA.

1) Kā mēs zinām, ka tas FPGA nedarbojas?Ja kāds pins, ka mēs varam izmērīt tās viļņu forma / spriegumu, lai to pārbaudītu?

2) Kas ir par PLDs vai sērijas atmiņas ierīces, kas parasti ir saikne ar FPGA funkciju?Vai kāds varētu man ieteikt, kur es varu iegūt vairāk informācijas par šo?

3) Lūdzu, īsi man vispār kā FPGA var darboties kā attēlu procesors?Lūdzu padomu, kā sērijas datiem, var pārveidot attēlu?

Man žēl, ja mans jautājums ir pārāk vispārīgs, kā es esmu patiešām jaunu šajā jomā.Es varu teikt, es esmu nulle šajā jomā.

Laipni, es ceru, ka kāds atbildēs uz šiem jautājumiem.

Pateicība

Firma Imagination Technologies chce stawić czoła takim producentom mobilnych procesorów, jak ARM i Intel, i zapowiada, że przygotowuje się do wprowadzenia na rynek swoich pierwszych 64-bitowych układów MIPS. Firma sądzi, że pierwsze tablety i smartfony wyposażone w takie procesory powinny trafić do rąk użytkowników w 2016 r.

Read more...

Vēl arī var kāds lūdzu man dažas grāmatas, kas palīdz man uzzināt vairāk par FPGA, PLD, VHDL un Verilog ... Thanks

Ir r daudz grāmatu ih šai grupai Par VHDL verilog FPGA Serach un download.

Attiecībā uz FPGA Kā atrast strādā vai ne.Lai pārbaudītu darbības stāvokli FPGA vispirms ir pārbaudīt, vai FPGA ir ieprogrammēts pareizi vai ne.Tātad r īpašu pins ir chceked pēc plānošanu.
Praktiska pieeja ir vai nu izmantot LED's vai debug piespraudes pārbaudīt iekšējos kā pulksteņu un citu signālu sasniedz FPGA vai nav.

Es neesmu pārliecināts whther u vēlaties zināt PLD vai sērijas atmiņas ierīce, kas tiek izmantota, lai uzglabātu FPGA veidot failus vai izmanto dažu loģikas mērķim.
ja to izmanto Build glabāšanai, tad pārbaudiet tīmekļa Altera vai XILINX un piemērošanu piezīmes.

FPGA var programmēt uz darbu tāpat kā jebkurš ASIC ar ierobežojumu clock speed, loģika izmantošana uc Šādā veidā to var programmēt, lai tas strādātu attēlu procesors pārāk.

Paldies Bansalr kur es varu donwload grāmatas?Es esmu vēl jauns lietotājs ....

rapidshare.de/files/6395415/Elsevier.ASIC.and.FPGA.Verification.ebook-LRN.pdf.html; Elsevier% 20ASIC% 20and% 20FPGA% 20Verification

tikai paste iepriekš URL ..............

var būt šī grāmata ir noderīga, lai jums ..............ja grāmata kļūst Jums noderīga ............... Neaizmirstiet push palīdzēja man pogu ..........

good luck ........................

rakesh_aadhimoolam wrote:

rapidshare.de/files/6395415/Elsevier.ASIC.and.FPGA.Verification.ebook-LRN.pdf.html; Elsevier% 20ASIC% 20and% 20FPGA% 20Verificationtikai paste iepriekš URL ..............var būt šī grāmata ir noderīga, lai jums ..............ja grāmata kļūst Jums noderīga ............... Neaizmirstiet push palīdzēja man pogu ..........good luck ........................

Vai kāds zina jebkuras citas grāmatas, kas nodarbojas ar saitēm FPGA's & to plānošanu (īpaši ar verilog ABL)?Ļoti appreciated!

Kryptonite wrote:

Vai kāds zina jebkuras citas grāmatas, kas nodarbojas ar saitēm FPGA's & to plānošanu (īpaši ar verilog ABL)?Ļoti appreciated!

labs materiālsPievienots pēc 1 minūtes:pLZ sendme daži par statiskām laika analīze tēmas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back