fotonu vs elektronu ātrums

B

b.zahedi

Guest
kāpēc ir fotonu ātrumu vairāk nekā elektronu ātrums?

Elektroni drift elektriskā lauka - elektriskā lauka kustības ātrumu gaismas, elektroni nav.

Tas ir ne atmest right.Elektron kā arī fotonu ir pats ātrums tajā pašā datu nesējā: Piemēram, kosmosa vacum ātrums ir vienāds: D.

[Quote = zlatkoMM] Tas ir ne atmest right.Elektron kā arī fotonu ir pats ātrums tajā pašā datu nesējā: Piemēram, kosmosa vacum ātrums ir vienāds: D. [/Quote]: D Jūs varbūt labi! Bet es neesmu pārliecināts, ka fotonu ātrumu, ir mērīts saskaņā daudzu plašsaziņas līdzekļu, ka elektroni ceļot cauri veidiem! Silīcija, fotonu tikai ceļot daži mikroni (atkarībā no viļņa garuma, sarkana travells tālāk, nevis zilā krāsā), pirms uzsūkšanās un pārvērst elektronu. Es neesmu pārliecināts, ka fotonu, izmantojot vara stieplēm pārraides nekad nav skaitliski. Beta starojums sastāv no elektroniem, bet es neesmu pārliecināts, cik ātri tie ceļo brīvā telpā.

Hey Fiziski, fotonu ir massless enerģētikas paketi, kas saskaņā ar relativitātes teoriju, būtu vislielākais ātrums konkrētajā vidē (neatkarīgi no barotni) attiecībā uz jebkuru daļiņu, kas ir noteikta masa (Ex. elektronu). Ceru, ka tas ir jēga

Yess ghaidini bet fotonu arī paritcal ne tikai vilnis. Labi, jūs sniegtu labāko atbildi.

Tas ir ne atmest right.Elektron kā arī fotonu ir pats ātrums tajā pašā datu nesējā: Piemēram, kosmosa vacum ātrums ir tas pats.
Tas - attaisnojums man - muļķības. Vakuumā, piemēram, elektroniskā caurule, jums var būt elektroni ar gandrīz nulles ātruma , tikai veidojot telpu maksas. Šķiet, kā jūs nezināt, patiesībā to, ko jūs runājat par.

Yess ghaidini, bet fotonu arī paritcal ne tikai viļņu Cienījamie, Saskaņā ar kvantu mehāniku, visas daļiņas viļņu arī, bet comon daļiņas, mēs zinām, viņiem ir tikai vairāk lokalizēts nekā citi viļņiem. Tādējādi fotonu un elektronu abi ir daļiņas, bet fotonu ir massless daļiņu. Best

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back