formalitātes problēma: top / sub modulis jautājumu

V

valxiao

Guest
hi, visi puiši,
i saskaras problēmu ar formalitātēm.

Ir top modulis
B, C, D ir sub modulis

kad es palaist formalitāte ir tikai B moduli atsevišķi, B ir noteikta kā top moduli, un neviens nav ar rezultātu

bet kad es palaist formalitāte visiem modulis un tiek noteikta kā top moduli, un ir ja reģistrēties B moduļa
un tas unmatch reģistrēties B moduļa nav ieguldījumu no citiem moduļiem.
kāpēc ir šis rezultāts!? cerību jūsu palīdzību, thanks!

pārbaudiet spiedienu.

Piemēram, ja jūs oficiāls B vien jūs noteikti skenēšanas iespēju signāls 0.Bet, kad jūs A B ...., jūs aizmirsāt, kas skenēšanas iespēju līdz 0.

Iepriekš ir tikai viens piemērs, kas varētu izraisīt problēmu.Jūsu gadījums varētu būt atšķirīgs.Bet tikai vēlreiz pārbaudiet spiedienu, lai redzētu, viss izplatās no augšas uz leju labi.

tas izskatās kā īsts kļūda.
peldošās ievade nav atļauts IC

Jums ir jāpievērš uzmanība konstante reģistrā, kas var izvadīt ar DC.Noņemt reģistri var izraisīt daudz nav punkti, bet moduļa līmenī tas ir viegli līdzeklis analīze RTL kodu un nav notikusi kļūda

Hi,
Jūs varat palaist oficiāli par Top moduļa ar B, kā melnā kaste.
Ja tas ir tīrs un jums jau ir pārbaudīti B modulis, es domāju, ka tas ir labi.Kļūda var būt, jo daži pin ierobežojumus instantiating B modulis, kas top modulī A.

Sveicieni,
Jitendra

Bez tam, jums var būt nepieciešams izpētīt B moduli, lai aplūkotu umatch reģistrā loģiku.

Es domāju, ka GUI atkļūdot lietderību formalitātes var palīdzēt jums koncentrēties uz kļūdu cēlonis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back