FMS3818 VGA (DISPLAY attēlu)

H

honnaraj.t

Guest
HI,
i am strādā pie ciklona II, par manu projektu, man ir nepieciešams, lai izmantotu FMS3818 tripledac ......šim DAC man ir nepieciešams, lai radītu HSYNC un VSync signālus ....Kā es varu radīt šo signālu, un kāds bija hronometrāžu no signāla?

2) Es esmu plānošanu, lai radītu kādu attēlu (paša radīts) uz atmiņu un izmantojot dažas vadītājs plāno nolasīt atmiņas saturu, un parādīt, izmantojot VGA displejs .........

lūdzu var kāds iedodiet man ideja izveidot attēlu uz atmiņu un to, kā projektēšanas vadītājam, lai izlasītu atmiņas saturu .............pateicoties adavance ..... lūdzu, ja jums ir kādi materiāli, lūdzu, augšupielādējiet ... tas palīdzēs man daudz

jums dont nepieciešams, lai radītu HSYNC un VSync signālu šim DAC.Jūsu VGA kontrolierim ir radīt viņiem, un tām jābūt feeded tieši D-sub VGA savienotājs.

.

Par DAC, jums jāiesniedz jūsu VGA pulksteni.Piemēram, ja jūsu VGA kontrolieris darbojas uz 25MHz jums barību parasti 180deg pārvietoti 25MHz pulksteni uz VGA_PIXEL_CLOCK no DAC.

un cuz jūsu RGBA signāliem jābūt feeded uz DAC.

Arī toggle TUKŠĀ = 1, un Sync = 0, lai parādītu attēlu.

honnaraj i nav understan kāpēc ur izmantojot DAC.IS FMS3818 mikroshēma monted uz ur kuģa.

Cik es atceros u strādāja par vadītāju projekta pamošanās ierīci.

Kāpēc ur iet par pašu radīto tēlu?
Kā ur plāno ievadi attēla ur ciklons 2?

sorry i didn't paskaidrot manu projektu pilnībā ...........
Patiesībā es cenšos darīt grafikas paātrinātājs par FPGA (i izmanto OpenGL jēdziens )....
tik sākumā posmā, i am strādā ārpus likts pusē .... so i am mēģina attīstīt savu attēls atmiņā, tad displeja ekrānā ................... ....................

Paldies par atbildi ....I didn't saprast, kā aprēķināt biežums 320x240 izšķirtspējas ekrāns ....................ja Jums ir ideja, lūdzu, pasakiet man,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back