FMCW HARDWARE

P

princealpha

Guest
Man ir īstenot FMCW radars uz aparatūras pamata.

Kur es varu saņemt precīzu blokshēma, lai es varētu īstenot fmcw praktiski.Un kur es varu saņemt sīkāku informāciju par datortehnikas izmantošanu.

Mana prasība ir šādi:

* Atklāšana mērķa dažus metrus, var būt 5-10m vai nedaudz vairāk.
* Aprēķināt tā ātrums
* Atrast savu nostāju, no radaru (tikai attālums ne augstums)
* Velocity

Dodiet man vispārēju priekšstatu par to, kur sākt.

Manas prasības nav ļoti noteikta un precīza, visi man ir nepieciešams ir panākt, lai FMCW radara aparatūras!

Lūdzu nerunājot par datortehnikas ieviešanu, es domāju, iedodiet man kādu ideju, kas ierīces tiks izmantoti!

* Budžets nav problēma vispār!

FMCW konstrukcijas detaļas lielā mērā atkarīga lietojumu vidē, piemēram, ja jums ir saglabāt licencēta frekvenču joslā.Šī ir
jānosaka, pirmkārt, arī akadēmisko projektu.Jo tālāk pavedienu, jums atrast saiti uz rūpniecības FMCW fona brošūru.
Tajā nav konstatēti visiem projektu detaļas, bet sniedz dažas interesantas atziņas.
www.edaboard.com/viewtopic.php?t=378340

Hi Princealpha,

Cik ir jūsu dizaina notiek?Ja Jums ir kāda ideja par pieejamo komerciālās iekārtas, nepieciešams uzcelta FMCW radaru sistēmas, tad lūdzu, lūdzu palīdziet.Es esmu darot manu galīgo projektu, par dizainu Fmcw radariem.Mans projekts ir tieši tāds pats kā jums tādēļ, ja jums rodas kāda materiāli / informācija, lūdzu, atbildiet uz pastu.

paldies jau iepriekš.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back