fm raidītājs audio ieeja caur usb

E

emre886

Guest
Hi, es dizains fm raidītāju ar si4713. Bet audio ieeja būs caur USB. Es varu tieši savienot USB D + un D tapas līdz si4713 (Diskrētā ieeja tapas)? vai kodeku vai kaut kas ir nepieciešama starp USB portu un si4713? Paldies jau iepriekš

Jādomā jūs vēlaties, lai pārraidītu analogās audio? vai jūs vēlaties nodot to digitāli un atšifrēt to pie otrā galā? Dave

USB nav digitālā audio. Salīdzināt ar austiņām, kas var būt savienots ar USB portu ar datoru. Austiņas jāietver MCU, kas var runāt USB protokolu un darīt visu saskarnes un handshaking pirms dators būs sniegt vienu mazliet skaņu saistītu informāciju. Tas ir kā tas darbojas, vai arī tas nav dators varētu atšķirties austiņas no peli. Bez tam ir arī jūs kontrolēt visus citus reģistrus attiecībā Si4713 frekvences, modulācijas, jaudas līmenis, izvēle digitālo vai analogo ieeju ...... Jums nepieciešams MCU starp Si4713 un USB ports, kas plānoti, lai varētu runāt ar visiem Si4713 daļām vienā virzienā, un jāspēj apstrādāt USB protokolu citā virzienā. Un tad ir jums arī ieprogrammēt draiveris un GUI PC. Dokumentācija, demo-software/hardware un kodēto piemēri ir pieejami Silicon Labs.

yeah es būtu formulēts, ka labāk ... digitālo signālu, nevis digitālo audio. kas varētu novest pie apjukuma Huh :) Dave

Kafeman, es izmantošu MCU (c8051f342) un programmēt to, izmantojot JTAG (C2 saskarne). un arī es mainīt frekvenci, modulāciju, jaudas līmenis un RDS parametrus ar tastatūru. Bet manā dizains, tur būs divas audio ieejas. Viens ir RCA un otrs ir USB. Starp RCA un si4713 ir tikai divi kondensatori maiņstrāvas savstarpēji nesaistītam (it si4713 datu lapā). Bet starp USB un si4713, ir jebkurš process, nepieciešama? paldies par atbildēm.

Digitālā audio un USB protokols ir ļoti dažādi dzīvnieki. Ciparu skaņas šajā mikroshēmā tiek apstrādāti ar trīs ieejas, DIN, Dclk, DFS bija faktiskais skaņas informācija gan labās un kreisās kanālu tiek kodēti bitstreams DIN.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back