fm modulācijas ar DDS un pll palīdzība vajadzīga

L

leonardo0

Guest
Hi forumā

Es gribu veikt fm modulācijas 1,7-1,8 GHz pll.Šajā nolūkā es mēdzu adf4106 pll ar UMC VCO.Es tomēr braukt atsauce ar DDS signāls ir 40 MHz.Mans jautājums ir, kā padarīt fm modulācijas FM bradcast signālu.Es varu fm modulēt DDS atsauce tādējādi šo reizināta rada vajadzīgi 1,8 GHz fm modulācijas.
Palaižot adisim es varu rādīt man jāizmanto 1 MHz cilpa badwidth tā iegūs lineārā 0-56 kHz.
Problēma ir tā fāze, kas ir 80 grādu novirzi 56 kHz no 0 grādiem pie 1 kHz.
Vai tas sajaukt stereo emmisions kopš pilots pie 19 kHz būs dažādu posmu nekā 38 kHz subcarrier?.Beidzot RDS būs problēmas, ja es posms lock to 19 kHz?.
Vai kāds apgaismo mani?

Ir divi veidi, FM modulēt fāze bloķēta oscilatoru:

1) iekšpuse regulēšanas kontūrā (tāpat darāt)

2) Ārpus regulēšanas kontūrā (izmantojot ļoti lielu digitālo dalītājs N un šaurjoslas loop)

Ja izvēlaties # 1, tad jums būs jādzīvo ar traucējumiem, ka PLL sniegs.Tas palīdz, ja jūs saprotat klasiskā vadības teorija, kad es jums saku, ka jūs vēlaties izvietot "nulle", kaut kur apmēram 56 KHz, lai kompensētu fāzes nobīdi, un otru polu pie biežāk to close out cilpa iegūt, un tad cits nulle, lai palīdzētu saglabāt cilpa stabils, kad tas šķērso atvērta cilpa vienotības iegūtu frekvenci.

Es gribētu arī skatīties, kas ar laika nobīdi jūsu digitālo dalītājs šajos augstfrekvences sakaru līnijām, tas padarīs cilpa vairāk nestabila.

Šajā gadījumā es varu izmantot ar upconversion līdz 600 MHz un sajauc divus signālus kopā DDS.Ar atņemšanas es braucu pll signālu ievadi.Tā piem.Fvco = 1700 MHz, fpll (INP) = 1.700-500 = 1200 mhz.
Tādā gadījumā, ja es fm modulēt DDS wil man ir problēmas ar traucējumiem?.
Ārpus cikla ķermeņa svara, cik daudz būs neīstais par DDS jāsamazina?.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back