FM / AM / SW / TV Circuit diagramma izmantojot CXA1619BS.

S

samim_kp

Guest
Hi, Vai kāds man palīdzēt uzzināt, pilnīga shēmas diagramma vai sistemātisku vai kas attiecas, FM / AM / SW / TV, izmantojot tikai CXA1619BS IC? Paldies jau iepriekš. Regards, samim_kp Indijā. ====

par cxa1619bs circuit par fm, un esmu tikai plaši pieejami. par sw un tv nav redzējis bieži.

Vienkārši meklēt datu lapas un lasīt to. Jūs atrast, ko par tas izmanto mikroshēmu. Datu lapas satur, piemēram circuit par AM / FM uztvērēju. To nevar izmantot TV.

Godātais kungs, es jau ar FM / AM / SW / TV piemēram, 4-Band Radio izmantojot IC 30-pin DIP CXA1619BS (Par TV Indijā, es domāju, ka FM frekvenci izmanto, kur radio i dzirdēt TV raidījums (tikai audio ), un tas var būt mazāks par 88 Mhz freq. joslā. Es esmu jau ir datu lapu minēto IC. Tomēr problēma ir tagad ar FM, kas sākās pēc tam, kad aizstāšana Gang Capacitor. Pretējā gadījumā pārējā staciju ir perfekta.

Labi, jūs klausoties TV skaņa tikai. Iespējams, uztvērējs darbojas I Band, kur var dzirdēt pat 3 TV kanāli un tie visi ir FM. Ja esat mainījis mainīgais kondensatoru uztvērēju cerams tā paša tipa jums noskaņot, jo kanāli ir nobīdi mērogā. Atrast shēmas jūsu uztvērēja un tune to.

jūsu pirmais pastu nebija uz problēmu, ar kurām saskaras. anyway, FM uztvērējs ic var saņemt VHF bandI arī (audio). savu radio nedarbojas, var būt saistīts ar nepareizu banda dzesinātāju repalced.

Dear All, Es gribētu pateikties jums visiem, lai paplašinātu manas zināšanas. Es vēlētos īpaši pateikties Mr Borb. Par info. no visiem, man ir aizstāts tieši tādu pašu banda dzesinātāja līdzīgu aspektu, augstums, nē. gada, un top 4 nr 8 kājas. iekšēja trimmeris vāciņu .. AM, SW & FM visi ir tagad ok, bet FM tikai "hisssing klāt", bet nav "signālu" vai neiespējami melodija "visā mēroga". Jo agrāk izpostītu banda problēma bija "stacijas" skaļš, bet bandas griež un pat "maiņām", kas ir acīmredzami defekti bandas ir "īsu", var būt saistīts ar novecošanu vai bandas kvalitāti. Ja es post radio PCB kuģa (abām pusēm) un orig. bojājums gang vāciņu. Jūsu info. pls. ? Ar cieņu, samim_kp ----

hissing skaņas, bet ne staciju recd var būt saistīts ar fm sadaļu no noregulē stāvoklī. kā am un sw strādā, iespēja ir jauna banda ir fm daļu, kas ir nelielas svārstības, griesti vērtību, kas ir normāli. tas nav problēma. "Pielāgošanu" fm sadaļā viens un jūs saņemsiet atpakaļ savu uztveršana.

Man vajag AM radio circuit izmantojot cxa1619bs. Jā, lūdzu, iedodiet man blokshēma AM radio circuit izmantojot cxa1619bs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back