Flyback transformators attiecība

X

xaccto

Guest
Tā ir man neizpratnē, kā tieši jūs strādāt, vijumu attiecība uz flyback transformators? tā nav sinusoidālu viļņu afterall, vairāk kā traks impulsiem. Es esmu tikai nesaņemu ielādes sekundārā sprieguma es gribu ar savu eksperimentu. Es esmu dara solis no 12V līdz 30V, kravas sekundārā tiešām ir milzīgs sprieguma tapas, bet ja man slodze uz to, vairāk kā tikai 10V, tas varētu būt tīri vaina pārslēgšanas kontrolieri nav regulē pareizi, bet tomēr vēlētos uzzināt, ja es saņēmu vijumu attiecība pareiza. Tāpat arī ir pilna viļņa taisngriezi (centrs pieskarieties tipa) jebkuru lietošanu flyback? Es nekad neesmu redzējis publicēts ķēdes ar vienu, allways 1 / 2 viļņa taisngrieža (ti, viena diode)

Flyback pēc definīcijas nepārraida uz priekšu režīmā un tāpēc nav pilna viļņa taisngriezi. Vienu beidzās, uz priekšu + Flyback pārveidotājs, var būvēt. Ar Flyback pārveidotājs, tinumu attiecība nav jāplāno ļoti precīzi. Lai sasniegtu 50% ciklu, tinumu attiecība būtu vienāda ar paredzēto sprieguma attiecība, kā uz priekšu pārveidotāju. Bet Flyback pārveidotājs var sasniegt lielu sprieguma svārstības diapazonā. Tas izklausās tāpat kā jūs darbojas flyback transformators ar pārāk lielu induktivitāti, ka nav uzglabāt pietiekami daudz enerģijas. Flyback transformators (ja ne izmantot, piemēram, zema caurlaidība dzelzs pulveris serdeņi), vienmēr ir jābūt gapped.

Jā, tā RM8 kodols ar plaisu, N41 materiāls, atšķirība centrā kodols ir tas, ka pietiek, vai? Ir visa kodols ir gapped? Es undid klipus, lai var atšķirties kodols. Man izejas ~ 1amp slodzi (2x7805 + 5ohm rezistors). Uzraudzība ieejas strāva. Ja es pārvietot pamata viena no otras, ieejas strāva iet uz augšu, un vidējās svārstības pamanīju uz pāriet mosfet vilnim. Produkcijas izlaide palielinājusies par 1volt, ieejas strāva dubultojies. Kaut kā es domāju, ka tas nav liels.

ds tas ir atsauksmes? Ja ne savu produkciju, samazināsies attiecībā uz slodzi. Jo bez slodzes stāvoklī flyback izejas spriegums būs augstas gan pamatskolas, gan vidusskolas. Tas ir diezgan līdzīgs atvēršanu jāmaksā induktors

tai ir f / b. tomēr, salīdzinot ar, izmantojot Kontrolieris chip pateikt buks regulators topoloģiju, un to pašu mikroshēmu flyback ķēdes, regulējuma spēju starpība ir milzīga, tā ir tikai mana laime, vai arī ir šī iemesla dēļ, es nezinu . jebkurā gadījumā f / b ir rezistoru dalītāju tīklu, lai būtu bijis līdzīgas spējas. galvenais ir 8Turns, reset tinumu 8T un sekundāro 17T (es domāju) es jums vēlreiz to vēlreiz, man iet vairāk pagriezienus vai mazāk ar primāro? Mainot Ct, cepure man ar dažādiem freq eksperimentu no 20kHz aptuveni līdz aptuveni 120khz līdz šim es esmu pildīti 2x uA78S40, (arī dabūja tos bez maksas), ir kaut kas nepareizi ar 78S40, īpaši f / b, un tas it kā regulējot - varbūt tas ir kāpēc tā liekas. Tās pieejamas spriegums ref pin, un turklāt opamp ir ērts, tho. Vairāk panākumus ar MC34063. Kaut varbūt tā frekvenču kontrole regulatoram blokus, ciktāl izmanto un kuriem nav daudz luck, vai es esmu tikai nelaimīgs. Man ir daži TL494 atrodas apkārt, tāpēc es mēģināšu blakus, tāpēc varbūt impulsu platuma kontrole, labāku spēju? Aplūkojot iegādāties dažus sw kontroles mikroshēmu, SG3525 - var tieši vadīt mosfet, vai man vajadzētu varbūt apskatīt kaut ko, ka varat darīt tieši pašreizējā režīmā kontrolē? Ieteikumi?

Es nezinu, savu dizainu veidne, bet Flyback pārveidotājs parasti nav nepieciešama reset tinumu. Dažos gadījumos, off-maģistrāles pārveidotājs ir papildu pirmapstrādes auxilary tinumu, lai ierobežotu primāro flyback pārsprieguma, izraisa to var izveidot ar zemāku noplūdes induktivitāte, nekā izolētu sekundāro. Ar savu dizainu, sacīja reset likvidāciju, ir sagaidāms, absorbēt lielāko daļu Flyback enerģijas 12 -> 30 V step-up darbību, attiecīgi ierobežot sekundāro spriegumu līdz aptuveni 25 V. Vai šis ir paredzēto darbību?

Vai reset tinumu ar diode, un es to paziņojumu kritumu atpakaļ EMF virsotni primāro kad savienotas, tāpēc es jūtos thats labāk, nekā izmantojot dažus snubber par primāro, kaut gan mosfet, šķiet, rīkoties ar to ok anyway, bet jebkas, kas padara mazāk stresa, protams, laba. nevar teikt, es tiešām zināt, ko diff ir starp flyback vai uz priekšu pārveidotāju, tikai teikt, ka tas ir vienu primāro tinumu un viens tranzistors slēdzis braukšanas to.

Reset tinums ir izmantota tikai uz priekšu pārveidotāju [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 32 sekundes: [/color] [/size] lūdzu post yr shēmas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back