Fluorescent Tube powered bez vadiem.

P

plainman007

Guest
Čau,

Id gribētu zināt, kā mēs varam jauda luminiscējošas caurules bez savienojumiem.Kas nozīmē, ka var tikai iedegties rokās, kam nav savienojuma ar maiņstrāvas tīkla barošanas.Tas tiek darīts, izmantojot kaut kā indukcijas vai tesla coil tipa lieta.Es redzēju, ka pirms daudziem gadiem uz joks veikalā vai jaunumu glabāt, pārdod tiešsaistē.

IVE pat redzēt tos parādīt šo zinātniskos gadatirgos utt (atkal kā bērns), kur jūs varētu organizēt flourecent caurule ar roku, un tas spīd.Kamēr jums bija tuvu spole vai jebkas, kas izgaismo šo varu gaisa tas iedegties caurulē.Es domāju, ka tā būtībā throws starojumu, kas reaģē ar fosfora pārklājums iekšpusē caurule ļauj to mirdzumu.Vai kāds ieteikt dažas idejas, kā to var panākt?Vai kā iet par pieņemšanu / iegūt šāda lieta?

Paldies ..
Vik

Tehnika sauc par electrodeless gāzizlādes spuldze.Tā var strādāt ar vidēji augstu frekvenču (> vairāki MHz) elektriskā lauka vai GHz EM laukus.

Čau,

What is that.Man vajag, lai viens projekts.Im nerunāju par īpašu lukturis šeit.Just jebkurā tubelight / Fluorescent Tube aptuveni 4 pēdas līdz 6 pēdām var iesniegt svelme rokās.Juts īpašumā.I guess o sauc sīkrīku ir kaut kur tuvumā un izraisa Tubelight ar mirdzumu.Man ir vajadzīga informācija par to, kā padarīt šo sīkrīku please?

Pateicība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back