FLL?

A

Anaxetus

Guest
Kāds var norādīt mani, lūdzu, tiešsaistes literatūru, kas palīdz man saprast FLL modulators izmanto MSP430 pulksteni?
Pirmkārt: es nesaprotu, kā tā darbojas.Otrkārt, es neesmu spējīgs noteikt laika kļūdas, ja ir.

dtenks!

Sveiki

kādi chip lietojat MSP430F4XX vai MSP430F1XXX

jo F4xx izmantojot aparatūras FLL un F1xxx izmantojot programmatūru FLLBūtībā FLL (programmatūras vai aparatūras) tiek izmantots, lai bloķētu DCO uz zemas frekvences kristāla, lai sasniegtu augstu accurecy

visu labāko

BObi

Nu, es esmu, izmantojot MSP430F4xx daļas.Es zinu par DCO atslēga ...bet es nesaprotu lietām, piemēram modulators.Vai FLL sava veida PLL?
Ir kāda literatūra, kas runā par FLL kā neatkarīga shēmas konfigurācija?vai ir tikai daži TI laiku?

Sveicieni,

Sveiki

MSP430F4xx FLL kas ir aparatūras bloku, kas izmanto sistēmas resursu, lai bloķētu

biežumu DCO ārējiem kristāla oscilatoru

Vienkāršā īstermiņa atbilde ir JĀ tas sord ar PLL, kas izmanto frekvenču insed fāzes

Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk izlasīt lietotāja manuael - jūs varat lejupielādēt to no TI vietas

Visu labāko

BObi

Esmu lasīt "lietotāja rokasgrāmata" no TI.Man vajadzēja vairāk info, that't kāpēc es šeit ievietoto informāciju.Bet THK anyway.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back