Flip-Chip dizaina izkārtojumu izdošana

N

neoflash

Guest
Flip-chip paketi laikmets nāk, mūsu floorplan no čipa izkārtojums izskatās pilns ar izciļņiem.Vai mēs aktīvi shēmas saskaņā talants?Pievienots pēc 19 sekundes:Vai arī mēs vienkārši atkritumu tiem mikroshēma jomā?Ikvienu atsauci doc apsveica, paldies!

Hi,

Es domāju, tas vienmēr ir iespējams īstenot shēmu saskaņā ar izciļņiem?Sarežģītāki Flip-chip ir spilventiņu vadītāja iekšienē kodols arī.Šajā gadījumā ir skaidrs, ka platība aizņem spilventiņu un nav pamata loģiku vai makro, var laist tur.

Sveicieni,
Eng Han
www.eda-utilities.com

Tas var atkarīgs no kāda veida shēmu jums.Parasti vēlaties ievietot shēmu jutīgi pret alfa daļiņas tālu no izciļņiem, piemēram, atmiņas šūnām un Flip-kritiens, lai samazinātu jūsu mīkstu kļūdu līmenis.

bg21359 rakstīja:

Tas var atkarīgs no kāda veida shēmu jums.
Parasti vēlaties ievietot shēmu jutīgi pret alfa daļiņas tālu no izciļņiem, piemēram, atmiņas šūnām un Flip-kritiens, lai samazinātu jūsu mīkstu kļūdu līmenis.

stresa ietekme, jo talants: Nav jausmas ...Es nedomāju, ka tas var ietekmēt jūsu tranzistors, jo talants ir tālu prom no jūsu tranzistors.Stress var ietekmēt to, kā jūs izvēlēties augstākā līmeņa savstarpēji un dielektriskie materiāli. [/ Quote]

ja man analog circuit zem kliegt, silīcijs stress, iespējams, var rasties modelēšanu to uzvedību nepareizs, tā ir problēma flip-chip?

Tas ir atkarīgs no jūsu process.Īpašs top metāla slāņa ir nepieciešams.

PLZ palīdzēt man nezinot flip chip & kas ir bas ar izciļņiem ..?

Thanx iepriekš

YESH_23 rakstīja:

PLZ palīdzēt man nezinot flip chip & kas ir bas ar izciļņiem ..?Thanx iepriekš

YESH_23 rakstīja:

PLZ palīdzēt man nezinot flip chip & kas ir bas ar izciļņiem ..?Thanx iepriekš

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back