Flash Memory

S

sivarajm

Guest
Es esmu, kam ir pamata jautājumu flash atmiņu.Šis jautājums arī uz EEPROM.
In flash atmiņas MOSFET būs 2 vārti [kontrole vārtiem un floting vārtiem] un mazliet / spriegums tiks glabāti starp šiem diviem vārtiem.

Mans jautājums ir, pat ja jauda pie kā bit ir maintaing ar Flash.
1) Kā elektronu plūsma ņemt vietās pat ja jauda ir izslēgta.
2) deva oksīda slāni starp šiem diviem vārti darbojas kā kondensators?
3) Ja tā ir capasitor?kāpēc maksa nav drain pat jauda off?

var u paskaidrot ir jēdziens.

In visvienkāršākais termini: bitu šūna sastāv no kontroles vārtiem, kas ir virs mainīgas vārtiem, kas ir vārti uz nmos FET.Kontroles vārti ir atdalīta (elektriski izolētu) no peldošās vārtiem ar biezas ish oksīds.Peldošā vārti ir nmos tranzistors ar diezgan plānas vārtu oksīds.Nav savienojums ar peldošām vārtiem.

Lai programma bitu šūnā, karstā elektroni veidojas kanāla, braucot VDS augstu ar kontroles vārti augsts (virs, bet izolēti no peldošās vārtiem).Ar ve maksas par kontroli vārtu piesaista karstās elektroni generated in kanāla pie aizplūšanu caur plānas vārti oksīds uz peldoša vārtiem.Elektroni tunelī caur plānas oksīds apstākļos liels enerģijas un augsta elektriskā jomā, kas ir patoloģiski uz "parasto" ierīču darbību.

Peldošā vārtu kļūst negatīvi uzlādēts.

Kad programm, negatīvās maksas Peldošā vārtiem ir iestrēdzis tur.Tā nevar pārvietoties, izmantojot plānslāņa vārti oksīds uz kanālu, un tā nevar pārvietoties, izmantojot bieza vārti starp kontroles vārtiem un peldošas vārtiem.Līdz ar to, ka tas ir tur uz 10 gadiem vai vairāk, ja jūs uzskatāt, specifikācijās.

Tagad normālai vārtu darbību, ja pozitīvā vārtu sprieguma piemēro kontroles vārsts, tas ir noliegts ar negatīvo maksas Peldošā vārtiem tā hibrīda tranzistors paliek off.Tā nevar būt ieslēgts neatkarīgi no tā, kādi kontroles vārtu dara.
Tāpēc šūna ir ieprogrammēts apturēt off.

Tagad, ja mēs vietu augsta ve sprieguma par kontroli vārtiem un uz zemes, vai nu avotu vai aizplūšanas vai abu šūnu, tad elektroni uz peldoša vārtiem, kas ietekmē šo elektriskā jomā, tiks tunelis caur plānas oksīds ar avots / aizplūšanu un izraisīt Peldošā vārtu zaudēt savu-ve maksas.Atkal beigās šo anormāla procesu, peldošas vārtiem ir izolēts no tās apkārtnē, kā ārkārtas elektriskā lauka apstākļos, ir svītroti.
Tagad, ja a ve sprieguma piemēro kontroles vārsts, apvienojumā ar peldošu vārtiem,
tad tranzistors kļūs par gandrīz kā parasta nmos.

Atkal tāpat kā tur ir "teorētiski" no ceļu electrom kustības uz / no peldošās vārtiem, tas paliek šajā stāvoklī daudzus gadus, ja vien atkārtota programmētu.

Nu tas ir tik vienkārši, kā es varu likt to ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back