Flash ADC: pārvērst termometrs kodu bināro

O

oermens

Guest
Čau, man ir nepieciešams zināt, kā izmantot 8:03 līnijas prioritāte kodētāju konvertēt termometrs kodu par 3bit flash ADC uz digitālo vārdu. jo ADC ir tikai 7 izejas, kas būtu jādara, lai atlikušo ievadi kodētāju? paldies.

Es neesmu pārliecināts, vai es esmu saprast jūsu nodomi, bet ... ja es esmu sapratis pareizi, jūs maldāties, izmantojot kodētāju ... 08:03 kodētāju aizņem 8 ieejas, un tulko aktīvo ieguldījumu uz digitālo numuru. Tas ir, ja jūs aktivizēt ieeju skaits 0, jūs saņemsiet 000 produkciju. Aktivizējot ieeju skaits 5, jūs saņemsiet 110 produkciju. Fakts, ka tā ir prioritāte nozīmē, ka tad, kad jūs jau aktivizēts ieplūdi, tā paliek aktīva, pat ja jūs aktivizēt vēl vienu, tajā pašā laikā. Tas ir, pirmais aktīvais ievade ir viens, ka skaitu. Tātad, ja jūsu ADC dod tikai 7 dažādas vērtības lasījumā (kas man nekad nav redzējis, un patiesībā būtu ļoti unefficient), es neredzu, lai savienotu šo kodētāju uz ADC ... Es ieteiktu jums pārbaudīt ADC ir datu lapa, lai redzētu, kā tā darbojas

ADC ir flash ADC celta no rezistoru virknes un 2xLM339 Quad comparator. Katrs salīdzinājuma produkcija ir viena mazliet termometra kodu. šie 7 biti tiek baroti ar devēju (HEF4532B) ar I0 savienots ar VDD (kodētāju ir aktīvs hi). i got to darbu saskaņā ar IBO norādījumiem.

Čau, Tas ir labi, bet, ja jums ir ieguvuši 8 salīdzinošos, es brīnos, kāpēc jums ir tikai septiņas izejas? Sveicieni, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

n-bitu flash ADC ir [tex] 2 ^ {n} [/tex]-1 salīdzinājumam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back