Fix punkts Aritmētiski

S

sheikh

Guest
Sveiki Dārgie Es vēlos izmantot dažas aritmētiskas darbības, piemēram, (+, _ *) manā dizains. Dizains ir noteikt punkts. Vai jūs, lūdzu, pasakiet man, ja es izmantot (+, _, *) simboli manā vhdl kodu, tas ir sintezēt pareizi vai ne? Vai man vajag izstrādāt vienības (n_bit pilns papildinātājs, piemēram), tad rakstīt kodu strukturāli. (Uzskatu to, ka man nav sākt ar kodēšanu, jo es neesmu pārliecināts par patieso veidā) Sveicieni Mostafa

[COLOR = "# FF0000"] + - * [/COLOR] ir synthesizable - starp vienas ierīces sniegumu uz otru mainīties, jo faktiskās īstenošanas sintēzes rīku, dažādu arhitektūru un pieejamiem "cietos" loģikas komponentiem par silīcija die ... Sadalījums tomēr ir synthesizable par konstantu un 2 ^ n numuriem ... jums ir uzbūvēta sava loģika, ja jūs vēlaties darīt sadalīšanu

Paldies Dārgie shaiko Vai jūs, lūdzu, man pateikt, kura no tām ir labāka par dizainu? 1_ izmantojot strukturālo kodēšanu. 2_ izmantojot simboli (es domāju, izmantojot "+", nevis arī papildus vienības) Paldies jau iepriekš Mostafa

Ja vien jūs esat nepieciešams izmantot īpašus loģika komponentus, kas var būt nepieejamas ar regulāru aritmētisko operatoru - es neredzu punktu, lai izmantotu strukturālo kodēšanu. [COLOR = "sudraba"] --- Atjaunināts --- [/COLOR] Pat vairāk, VHDL dod Jums lielisku rīku (funkcijas), lai īstenotu kādu tīru kombinatorisks loģika bez rezultātā strukturālām kodēšanu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back