Filtrs inverter ķēdes

C

chaitu68

Guest
Sveiki visiem,

Man vajag izstrādāt produkciju filtrs invertoru ķēdē.Līdzstrāvas spriegumu ir ap 20kV DC un ieejas strāva ir 6000Amps.Es gribu sinusoidālu spriegumu pie invertora izejas ir 20kV AC.Man nav daudz zināšanu šajā Power Electronics zonā Im daudz vērā Energosistēmas Engineering.Vai jūs laipni man palīdzēt izstrādāt filtrs, ti, palīdzēt man iegūt vērtību L un C filtru, sniedzot man visus vajadzīgos vispārīgos vienādojumi, lai apspiestu harmoniku pie izejas no invertoru.

Jūsu palīdzība ir ļoti ļoti appreciated.

Sveicieni,
Chaitanya

Projektēšana LC filtrs faktiski nav pilnvaras elektronika problēma (kaut gan jauda elektronika pieteikums ir iesaistīts).
Tas ir pamata AC tīklu problēma, tikai būtiski elektrotehnikas zināšanas ir nepieciešams, lai vadītu to.

Paldies par ātru atbildi ... Es saprotu, ko jūs teicāt .. Bet var u sniegt man vispārēju vienādojumu, lai aprēķinātu L, C vērtības filtru, lai apspiestu harmoniku par Inverter Output.

chaitu68 rakstīja:

Paldies par ātru atbildi ... Es saprotu, ko jūs teicāt .. Bet var u sniegt man vispārēju vienādojumu, lai aprēķinātu L, C vērtības filtru, lai apspiestu harmoniku par Inverter Output.

kāda atslēgšanās frekvenci jūsu filtra jūs vēlaties?noteikt C vērtība kaut ko varat nopirkt, un tad dizains L., kas ir jūsu pirmā atkārtojuma.

Es pieņemu, jūs runājat par 3-fāzes shēmas.tāpēc jābūt uzmanīgiem, jo ir 3 induktoru un 3 kondensatori ..bet tipisks vienādojumi atslēgšanās frekvence tiek uzskatīta par line-to-netural.Jūsu citi posmi sekmēs šo vienu līniju līdz neitrālai, lai jūs ir jāņem, ka vērā.

labu veiksmi ēka šajā jaudu diapazonā.ceru, ka jums ir labi, jo jums būs tikai viena izmēģināt to.

Mr.Cool

Paldies Mr Cool savu atbildi ..Jautājums ir mainījies mazliet tagad ..Es dažas vienādojumi, lai iegūtu izejas 3 maiņstrāvas sprieguma invertoru.Line neitrāli spriegums ir 11 kV, padarot to par 19 kV līnijas sprieguma.

Es aprēķināti gan 3 un 5. Harmonikas.Piektais harmonikas, kas ir dominējošā rezultātā ir 3120 voltu.Parasti harmonikas minēto ampēri (Pašreizējie harmonikas).bet manā gadījumā, es nezinu, slodzi un līdz ar to jūs varat lūdzu man palīdzēt atrast filtra kondensators un induktors vērtībām šai vērtībai sprieguma harmonikas.

Jebkura vienādojumi, materiāls regaring šis jautājums ir ļoti augstu novērtēts.

paldies

ChaitanyaPievienots pēc 2 stundām 37 minūtēm:Un aizmirsu pieminēt ... nogrieztam biežums būs 60 Hz, kā es cenšos, lai novērstu katru signālu, izņemot pamata AC.

Chaitanya

Jūs zināt, cilvēks, jums ir nepieciešams predefine prasībām pulsāciju no izejas strāvas / sprieguma, lai jūs varētu iegūt sākt, lai aprēķinātu konkrētās vērtības.

Bez tam, jo es pieņemu, ur darām simulācijas, u var izmēģināt dažas vērtības, L un C 2 simulink redzēt rezultātus, pat w / o jebkurā cal ...Kā šo skaņas?Good luck.chaitu68 rakstīja:

Sveiki visiem,Man vajag izstrādāt produkciju filtrs invertoru ķēdē.
Līdzstrāvas spriegumu ir ap 20kV DC un ieejas strāva ir 6000Amps.
Es gribu sinusoidālu spriegumu pie invertora izejas ir 20kV AC.
Man nav daudz zināšanu šajā Power Electronics zonā Im daudz vērā Energosistēmas Engineering.
Vai jūs laipni man palīdzēt izstrādāt filtrs, ti, palīdzēt man iegūt vērtību L un C filtru, sniedzot man visus vajadzīgos vispārīgos vienādojumi, lai apspiestu harmoniku pie izejas no invertoru.Jūsu palīdzība ir ļoti ļoti appreciated.Sveicieni,

Chaitanya

Paldies yzou_ua.Diemžēl Im nedara nekāda veida simulāciju.Šis filtrs aprēķins ir ļoti maza daļa no mana projekta.tāpēc Im nav imitē to.

Man ir viens jautājums, kā to biežums harmoniku ir vairākas reizes biežums pamata signālu, varu izmantot zemas caurlaides filtru ar nogriešana frekvenci 60 Hz, lai tas pieļauj tikai pamata signālu un nomāc visas pārējās sprieguma signāliem.Šaubas man ir manā prātā, ir tas, ka, ja es uzzinātu vērtību R un C zemas caurlaides filtru ar vienādojumu

F. nogriešana = 1 / 2 * pi * R * C

Vai R vērtības un CI saņemt pa Iepriekšējo vienādojumu var izmantot, lai sprieguma līmenī es lietoju.ti, 19kV

Sveicieni,
Chaitanya

Protams, ur ideja ir pareiza izmantošana nogriešana freq ...
Praksē u'd labāk izmantot lielāku vērtību nekā ur cal.rezultātus L & C un redzēt, cik ir rezultātu.Pamatprincips ir lielāks L & C, labāk rezultātiem, bet vairāk izmaksām.chaitu68 rakstīja:

Paldies yzou_ua.
Diemžēl Im nedara nekāda veida simulāciju.
Šis filtrs aprēķināšana ir ļoti maza daļa no mana projekta.
tāpēc Im nav imitē to.Man ir viens jautājums, kā to biežums harmoniku ir vairākas reizes biežums pamata signālu, varu izmantot zemas caurlaides filtru ar nogriešana frekvenci 60 Hz, lai tas pieļauj tikai pamata signālu un nomāc visas pārējās sprieguma signāliem.
Šaubas man ir manā prātā, ir tas, ka, ja es uzzinātu vērtību R un C zemas caurlaides filtru ar vienādojumuF. nogriešana = 1 / 2 * pi * R * CVai R vērtību un CI saņemt pa Iepriekšējo vienādojumu var izmantot, lai sprieguma līmenī es lietoju.
ti, 19kVSveicieni,

Chaitanya

Thx, lai izskaidrotu šo "kavēt" ...

FVM rakstīja:Quote:

Diemžēl Im nedara nekāda veida simulāciju.

labi ..tādēļ, ja jūsu pamattiesības ir 60Hz un savu pirmo lielāko harmoniskais ir 5. ..Tad jūs varētu iestatīt atslēgšanās frekvenci kādā vietā aboge 60Hz, bet zemāka par 5 * 60 = 300Hz, lai sasniegtu līmeni, vājināšanās, ka jums vēlas.

ja tas būtu ideāls pasaulē, jūs izvēlējāties 60Hz ..bet gan tāpēc, praktiskas limiations ka FVM norāda ..Jums ir jāveic kompromisi.

arī ..nav pick atslēgšanās frekvenci tuvu rezonanses punktu jūsu sistēmā.un pārliecinieties, vai jūsu LC rezonanses frekvence NAV gandrīz jebkuru jūsu paredzamo harmonisko frekvencēm vai jūs nožēlu to.tas bieži vien nokavēju punktu filtra dizains.

tas vienmēr par kompromisu ....

Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back