Filtrs Design palīdzēt

G

glenjoy

Guest
Man ir šī nodošana funkcijas un op ampēri vajadzīgi, lai veiktu minēto filtra dizains ir tikai 2.

Lūdzu sniegt dažas izejvielas.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Vai jūs mēģināt darīt, lai kompensators par buks pārveidotājs?

Hey vienkāršākais veids ir sadalīt nodot funkcijas divās daļās, T (s) = T1 (s) * T2 (-i)

kur T1 (s) = (s 1000) * (-s 1000) / (i 100)
T2 (s) = 1 / (s 100000) * (-s 1000) / (i 100)

LHS terminu T1 un T2 var īstenot, izmantojot pasīvo filtru.RHS var īstenot aktīvu filtrs, izmantojot paralēlu kombināciju RC gan ieejas un atgriezeniskās saites cilpas, radot kavēšanos equilizer.

Tagad jūs varat kaskādi, LPF ar kavēšanos stadijā equilizer pirmajā un HPF ar kavēšanos equilizer otrajā posmā.

Šis šķīdums ir stabils pietiekami filtru, kas patiešām nav nepieciešama tunability, kā arī nav nepieciešama ļoti augsta Q.

Es ceru, ka šis skaidrojums palīdzēs, jo es nevaru šobrīd gabals shematisks un skenēšanas to you.

Kas ir LHS un RHS, mums nav atļauts izmantot induktori.

Nevar īsti saprast, ko jūs domājāt.

Nu, LHS un RHS nozīmēja kreisajā pusē un labajā pusē nodošana funkciju.Ko es gribēju pateikt bija pirmā termiņa vienādojums T1 kuri (-as 1000) un 1 / (s 100000), var īstenot, izmantojot inertās sastāvdaļas.Citu kopēju terminu, var īstenot aktīvu filtru.

Sveiki
skatīt filtrs risinājumi
var jums palīdzēt.
uz

Es jau izmanto filtru risinājumus, tas dod man trīs op-amp dizainu.

Cienījamie Glenjoy,

Es esmu pievienojot neapstrādātu shematisks ar šo amatu.Lūdzu turpināt to saņemt arhitektūras ideju.

Es ceru, ka tas dod zināmu ieskatu.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back