filtrēšana kristāla trokšņa riska pieteikumu

B

behranghm

Guest
Man ir smaga problēma, problēma, es don t zināt, kur likt to precīzi, man ir nopietnas problēmas, izolējot analogajā GND no ciparu zemes PCB dizainu kritisko RF pieteikumu.Esmu mēģinājis daudzas filtri, izmantojot augstas kvalitātes induktori un kondensatori, stingri runājot, kamēr es don t ir labs GND bez trokšņus no kristāli ciparu shēmas, filtrēšana būtu nelietderīgi.Kad mēs uzraudzīt ķēdes par spektra analizatoru, mēs redzam pirmo un otro harmoniku šo kristāla frekvences, 50dbm jaudas, kas ir nāvējoši mūsu pieteikumu.Kā mēs varētu tikt vaļā no šīs nevēlamās harmonikas?Kā man dizains digitālu un analogu iemeslu dēļ?Vai komandas no mikrovadības veikt šīs harmonikas līdz RF board?Ja tā, kādi s risinājums?Galu galā es t filtrs digitālo komandas pirms to piemērošanas mērķa padomē, jo, ja es to darītu, nebūtu komandas.Help me brāli.

Čau,
Pirmkārt, jums ir noteikt frekvences, kuras savu troksni aktiem.
Otrkārt, dizains gan analogās un ciparu dēļ tik liels, cik iespējams, un savienot vienu ar otru caur vienu punktu tikai pēdas, kas varētu būt 6mm lielu (noteikums par thumb).Saglabāt abas zemes uz pašu slāni.Piemēram, 4-layer pieteikumus, laist 2. slāni.Gada 1 slānis, nodot signālus (analogais pēc analogās zemes un ciparu uz digitālo zemes plaknēm), par 3th, izvirza jauda plaknes (analog zem analogās un ciparu zem digitālo) par 4, signālu vēlreiz.
Treškārt, atsevišķu ciparu un analogu varu ar ferīta pērles (pārbaudiet pretestība ir lielāka, jo iespējams, frekvences jūsu troksnis), kas ir kondensatoros katrā kontakti.Kondensatori var 0.1u, 0.01u un 10UF liels.Put arī kondensatori apiet anyother troksni Jums varētu būt (GSM for example).
Tālāk, katrā jauda kniepadatas, ielieciet piemērots apvada kondensators par troksni, tādā veidā apiet troksni uz zemes.
Piektkārt, nodot kristāla tiešām tuvu ierīce, kam ir pieslēgta, bet tālu no cita signāla pēdas.

Ceru, ka noderīgs.
Let me know.

N.

Ka sa labu galu sākuma, es domāju, kas atdala AGND un DVDD un to attiecīgajiem piegādes no otra izmantojot ferīta krelles un cenšas minimizēt signāla ceļš no kristāla, kas mikrokontrolleru un turot to drošā attālumā no citiem signāliem, es esmu plānošana izmantot divas piegādes un pamatojumu par analogo un ciparu sadaļas, kas ir pilnīgi izolēti viens no otra, es esmu plāno nosūtīt visus digitālo komandas ar opt sakabes.Es domāju Ekspluatācijā nodošanas mikrovadības vērā izslēdzās režīmā uzreiz pēc izdošanas komandas RF kuģa tā, lai kristāla troksnis tiek izdalīts programmatūru.Bet par savienojuma AGND un DGND ar ferīta piliens, es esmu ļoti noraizējies.Vai jūs varētu man atsauce rokasgrāmatu vai kaut ko, piemēram, ka par to, kur man vajadzētu sākt no?Tas būtu ļoti laipni no jums.

Atsevišķa zemes un izmantot Opto-izolators saskarnes signālu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back