fiksators jautājumu

J

jena

Guest
Es daru lieta par aizvaru.
Man ir jautājums par glitch kā attēlu.
Kā es varu skaidri glitch.
Paldies.Pievienots pēc 8 minūtēm:Tas ir attēlu.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

pirmkārt, samazināt attēla izmēru.2,5 MB nav acceptabe par vienkāršu jpeg

Šī ir bilde
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es nedomāju, ka šis glitch ir problēma ... pārāk mazi, lai radītu kādas problēmas es domāju.

Es esmu darot lieta par 14 bitiem DAC.
Šī ir lieta, lai kontrolētu esošo šūnu.
Tas izraisa pašreizējā maksimālā.

Es joprojām redzu, ka šis glitch ir absolūti nenozīmīgs.Jūs nekad nevar saņemt 100% glitch-free shēmas es domāju.Ja jūs izmantot šo, lai kontrolētu strāvas avotu vai kaut ko, es nedomāju, ka tā būs ieviest problēmu, tas ir ļoti mazs, salīdzinot ar izejas līmeni.

Mans padoms ir mēģināt izmantot šo shēmu tā vietā, un redzēt, kad stājas spēkā minētie glitches.

Ceru, ka tas ir noderīgs

Šī aizvaru kontrolē esošo šūnu.
Ja CLK frquency ir liels, pašreizējais mainīsies ar slēdzeni.
Pašreizējā tāpat maksas strāvu.
Kā es varu novērtēt pašreizējo?
Paldies.

jena rakstīja:

Šī aizvaru kontrolē esošo šūnu.

Ja CLK frquency ir liels, pašreizējais mainīsies ar slēdzeni.

Pašreizējā tāpat maksas strāvu.

Kā es varu novērtēt pašreizējo?

Paldies.

hi ...
Ypu var samazināt spriegumu glitches, izmantojot lielu kondensatoru.Šis glitch, ka esat opserving vienmēr būs tur i gadījumā tas ir tāpēc, ka sakabes starp vārtiem un drenāžas.Lai mazinātu tās ietekmi var pievienot ļoti liels kondensators pie izejas, bet tas būs sekas jūsu kavēšanās un slīpums.

Es ceru, ka tas palīdzēja
nitu

nitu rakstīja:

hi ...

Ypu var samazināt spriegumu glitches, izmantojot lielu kondensatoru.
Šis glitch, ka esat opserving vienmēr būs tur i gadījumā tas ir tāpēc, ka sakabes starp vārtiem un drenāžas.
Lai mazinātu tās ietekmi var pievienot ļoti liels kondensators pie izejas, bet tas būs sekas jūsu kavēšanās un slīpums.Es ceru, ka tas palīdzēja

nitu

Ja esat lietojis loģika, lai kontrolētu esošo.Jums labāk izmantot strāvas avotu kā produkciju.Nevis CMOS invertoru.Un es domāju, ka vajadzētu palīdzēt!

Parasti, glitch nevar noņemt pilnīgi.Jūs varat domāt par stabilizācijas laiku no analogās ķēdēs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back