fiksēta sprieguma regulators vs regulējamu sprieguma regulators?

E

EEHobby

Guest
Pateicos jūsu puiši ir ļoti daudz pirms devāt man palīdzību iegūt-5V pirms tam. Es strādāju par portatīvo instrumentu. Mana barošanas ir 12 V akumulatoru. Man vajag gan 5 un -5 jaudas citām IC. Metode jūsu guys ieteicams -5 ģenerēšanas ir patiešām noderīga mani. Tomēr es gribētu zināt, kas ir visefektīvākais veids, kā iegūt 5 V no 12 V barošanas? Vai man vajadzētu izmantot regulējamu sprieguma regulators, vai fiksēta sprieguma regulators? Man ir izgājušas cauri pāris sprieguma regulators IC, bet es neesmu pārliecināts, labākais veids. Paldies vēlreiz par palīdzību un padomu.

u var izmēģināt komutācijas pārveidotāju, piemēram, buks pārveidotājs? vai lineāru regulators? piemēram, 7805

Ir daudz vairāk, lai izvēloties regulators. Par Baterijas jums var būt nepieciešams kaut ko ar zemu gaidīšanas / darba strāva. Komutācijas regulators vienmēr rada troksni bažas. Tātad jums ir jāizsver labi un slikti punkti saskaņā ar to, ko jūsu lietojumprogrammai ir nepieciešams

Vai man vajadzētu izmantot regulējamu sprieguma regulators, vai fiksēta sprieguma regulators
Runājot par efektivitāti, es varētu pārveidot savu jautājumu? Lineārs vai komutācijas sprieguma regulators? Gan var būt fiksēta vai regulējamiem .. Ja Jums ir nepieciešama tikai 5V, un jums nav jāuztraucas par strāvas zaudē, tad atbilde būtu jābūt lineārai, fiksēta sprieguma regulators (piemēram, 7805 1A, mazāku strāvu 78L05, uc) .. Ja jums nepatīk pārveidojot to daudz varas siltumā, tad atbilde ir pārslēgšanas regulators, un, kā jums nepieciešams noteikts 5V, fiksēto maiņas regulators būs labākā izvēle, piemēram, LM2574-5V (1A), vai simtiem citiem par MAX-sērija, vai LT-sērija vai citiem .. Kad jūs izvēlaties regulējamu (lineārie vai komutācijas) sprieguma regulators: ja jums ir nepieciešams regulējams izejas spriegums, vai, .. ja jums nav noteikta IC rokā .. Sveicieni, IanP

iegūt siltuma izlietne too. palīdz daudz siltuma izkliedi, tāpēc es atceros ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back