FIFO dziļums lietot pulksteni domēna šķērsošana

N

nemolee

Guest
Kā mēs zinām, ir jāizmanto FIFO arhitektūras pulksteni domēna šķērsošanu.Lai samazinātu die izmēru, kā dziļums FIFO lielums kļūt labu mācību kursu.
Vai kāds zina, ja ir formula, lai aprēķinātu FIFO dziļums pietiekami labs mums?
Pateicība.

ja divi pulksteni nav attiecības, minimālais dziļums ir 4 vārdiem, jūs varat arī redzēt
Koncepcija ir 3 vārdi, bet tā ir īpaša konstrukcija, nevis vispārējā gadījumā

tas ir dizains atkarīgi.Jums jānovērtē preformance prasībām.tas nav īpaši nosacījuma par latency, izmantojiet min lielumu.

Minimālais dziļums 4, ja Jūs r izmanto kvadrātiskās karoga, tomēr, ja ur izmanto papildus bitu, skaitītāji u var īstenot 3 vārdu dziļi FIFO, ir mazāks nekā šis ir gandrīz do-able

Hi, nemolee

Kā es zinu, jūs varat izmantot "Queueing Theory", lai aprēķinātu dziļuma FIFO.Jūs varat atrast šo teoriju daudz matemātikas grāmatas.

Labu veiksmi

Mazāks FIFO dziļums, jo labāk.

ja tas ir labāk, ir pat sava projekta iesniedzēja prasību.nemolee wrote:

Kā mēs zinām, ir jāizmanto FIFO arhitektūras pulksteni domēna šķērsošanu.
Lai samazinātu die izmēru, kā dziļums FIFO lielums kļūt labu mācību kursu.

Vai kāds zina, ja ir formula, lai aprēķinātu FIFO dziļums pietiekami labs mums?

Pateicība.

dziļums = 3 nedaudz ietekmēs lasīt reģistrs turēt-off laikā.

zyphor wrote:

ja divi pulksteni nav attiecības, minimālais dziļums ir 4 vārdiem,

Lūdzu, norādiet savas divas pulksteni domēnu.Es nedomāju, ka pastāv vispārējas nozīmes formulu uz FIFO dziļumu.

PS, es redzēju dažas papīra izmantošana "Queueing Theory" par to.Es uzskatu, ka tas var būt noderīgi

Say takts frekvenci, jo domēns ir 100M, B 80M.Laiks datu pārejas procesā no A uz B 800ns.
Šajā periodā 80 baiti tiek nosūtīti jomā.B domēnu var saņemt tikai 64 baiti.Tā FIFO dziļums (byte līmeņa) ir 16.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back