FF / fiksators Aplīdzinot

M

mindstream

Guest
Man šādu brīdinājumu laikā sintēzes katru reizi.tas ir nopietni?
Quote:Lādējamā ierīce piemērošanas Rf_Device no faila "3 s400.nph", kas vidē / opt / Xilinx.

BRĪDINĀJUMS: Xst: 1710 - FF / aizvaru <o2_2_9> (bez init vērtību) ir konstanta vērtība ir 0 blokā <twiddle_multi>.

BRĪDINĀJUMS: Xst: 1895 - Sakarā ar citiem FF / aizbīdni apgriešanu, FF / fiksatoru <o2_2_10> (bez init vērtību) ir konstanta vērtība ir 0 blokā <twiddle_multi>.

BRĪDINĀJUMS: Xst: 1895 - Sakarā ar citiem FF / aizbīdni apgriešanu, FF / fiksatoru <o2_2_11> (bez init vērtību) ir konstanta vērtība ir 0 blokā <twiddle_multi>.

BRĪDINĀJUMS: Xst: 1895 - Sakarā ar citiem FF / aizbīdni apgriešanu, FF / fiksatoru <o2_2_12> (bez init vērtību) ir konstanta vērtība ir 0 blokā <twiddle_multi>.

BRĪDINĀJUMS: Xst: 1895 - Sakarā ar citiem FF / aizbīdni apgriešanu, FF / fiksatoru <o2_2_13> (bez init vērtību) ir konstanta vērtība ir 0 blokā <twiddle_multi>.

BRĪDINĀJUMS: Xst: 1895 - Sakarā ar citiem FF / aizbīdni apgriešanu, FF / fiksatoru <o2_2_14> (bez init vērtību) ir konstanta vērtība ir 0 blokā <twiddle_multi>.

INFO: Xst: 2261 - FF / aizbīdni <o2_2_15> vienības <twiddle_multi> ir vienāds ar šādu 9 FF / Slēgmehānismi, kurš tiks noņemts: <o2_2_16> <o2_2_17> <o2_2_18> <o2_2_19> <o2_2_20> <o2_2_21 > <o2_2_22> <o2_2_23> <o2_2_24>

Manuprāt, tas ir diezgan iespējams, jūs kādu kļūdu, jūsu dizains, lai FF / slēgmehānismu redzams nemaina savas valstis vispār.
Man jāsaka, ka, lai gan es strādāju ar Xilinx un VHDL es nezinu Verilog.

Tas izklausās kā jūs izveidojāt aizbīdņi ar noteiktu vērtību nulle.

Pievieno savu kodu, lai mēs varētu redzēt to, ko jūs.

E

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back