FET oscilatoru - HELP!

S

simsi

Guest
Hello everybody,

i am mēģina veidot FET oscilatoru, un man ir dīvaina problēma ar aizspriedumiem.Es slīpo FET neatkarīgi pie vārtiem un drenāžas.Kādā brīdī, es nevaru mainīt savu vārtu bias vairs (lai vairāk pozitīvu vērtību, teiksim ap-0.6V i nevar aiziet uz -0,5 vairs), ja vien i decreasy manu aizplūšanu aizspriedumiem.Kas var tas nozīmē?

Bez tam, mana oscilatoru svārstās pie nepareizā frekvenci, bet tas bieži nenāk no ķēdes i veidota, bet acīmredzot no nestabilitātes tranzistors, pat ja man nav pasākums nestabilitātes, kad es noteikti S-parametri.Ko var problēma būt?

Thank you very much!Es neesmu ļoti pieredzējis ar aktīvu plūsmu, tāpēc es novērtēt katru reizi atbilde ....

simsale

Tas nozīmē, ka Jums var būt problēmas ar FET sevi ..
Laba ideja būtu, ja jūs ievietojis diagrammu no jūsu ķēdes ..
Sveicieni,
IanP

Hello,

Šeit ir "ideja" par manu shēmas.Svārstības notiek tāpēc, ka pārvades līniju starp vārtu pārveido ieejas pretestība no viena tranzistora tās negatīvo vērtību.Piemēram, tas ir punkts virtuālo zemes vidū šīs līnijas un tik pie vārtiem un drenāžas svārstības ir no fāze.Avots atsauksmes izraisa negatīvas pretestība pie kapacitātes vārtiem ar PF-.
Izejas filtrs izvēlas nestabils punkts smith diagrammas, un ir īssavienojums pie LO (izklausās dīvaini, bet man nav nepieciešams svārstībā pie izejas, tikai pie vārtiem).
Aizspriedumiem ir VG pie-0.6V un Vd pie 2V (ierīce ir NE34018)

Tā vietā, 1,8 GHz tas svārstījies ap 3,3 GHz, un tas, šķiet, nav jānāk no ķēdes, jo tas ir posms, un nav pat mainīt, kad es noņemt avots kapacitātes ...(Tikai nedaudz)

Thank you very much for your help!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back