ferrit krelles, indukcijas analog kuģa trokšņa samazināšanai

E

EEHobby

Guest
Man ir desinged ultraskaņas sistēma. Tomēr singal ir ļoti troksni. Tad es pievienoju pāris ferīta pērlītēm no varas suppy uz kuģa, šķiet darbojas daudz labāk. Bet es brīnums, ja ir kāds, izmantojot tos varu. Vai es varu tikai izmantot ferrit krelles, cik vien iespējams? Es biju, izmantojot induktors ar diviem kondensatoriem (viens liels, viens mazs), kas manos spēkos, noved pie analog vadībā, bet induktors, šķiet, nav darba vispār, kamēr es aizstāj induktors ar ferīta pērlītēm. Es esmu gatavojas pārtaisīt manu PCB un pievienot ferrit pērles, bet es vēlētos saņemt kādu padomu, pirms es veikt citu PCB. Liels paldies par jūsu ieteikumiem.

Ir daži vispārīgi noteikumi, lai uzlabotu iejaukšanās 1) ic atsaistīšanas pieslēgties ic "gnd" pin pa īsāko ceļu.. 2.) Izmantojiet gan lieliem, gan maziem vāciņu. piemēram 100nF un 10nF Būtībā, varat pievienot ferīta lodītes uz jebkuru vietu, kas palīdz uzlabot ķēdes darbību. Tomēr es personīgi uzskatu, ka tas nav nepieciešams. Jums tikai nepieciešama, lai uzzinātu, kas ir daļa no shēmas, ir visnozīmīgākā ietekme. Rogerynt

Vai jūs varat pievienota jūsu ķēde vai blokshēma? Ferīta lodītes apspiestu augstas frekvences troksnis elektroniskās shēmas. Tie nodrošina vājinājumu izvēlētās frekvenču joslas. To galvenais mērķis ir samazināt EMI (elektromagnētiskie traucējumi) un RFI (radio frekvences traucējumus)

Hi ferīta piedāvājumiem, ir piemērota pašreizējās trokšņa un kondensatori ir ļoti labs spriegums troksni. u vajadzētu redzēt, kāda veida troksnis ir tur jūsu ķēdē. ja u ir 2 ķēdes ar 2 dažādām sprieguma un vēlas, lai tās pieslēgtu otru ferīta piedāvājumiem, ir piemērota, bet, ja u ir tikai viens kondensatori ir labs.

pievienotais fails ir shematisks. Es esmu, izmantojot DXP 2004, kas ir Protel. Man ir trīs varas nonāk kuģa, 12, 5, -5. HCF4067 ir analog switch multipleksēšanu. IRF830 tiek izmantota, lai radītu negatīvu smaile. AD604 lieto amplifing signālu. Signāls tiek nosūtīts uz digitālo kuģa pārveidotu ciparu.

Izlasiet šo.
Code:
 http://www.linear.com/pc/downloadDocument.do?navId=H0, C1, C1003, C1040, D11877
Izmantot kvalitātes augstas frekvences apvedceļš cepures vēlams SMT keramikas (X7R) un Tantulm. Ja jāizmanto ar caurumiem saglabāt vadošo garumu īss un mazs atstarpes. Jūs varbūt vēlaties lasīt līdzi izvēloties apvedceļa cepures too. Nepareiza apejot var radīt problēmas, nevis pēc tam novērst. Izmantot kvalitātes aluminums ar vismazāko svina atstatums zemu freq apvedceļa. Man bija iespaidīgus rezultātus ar "Polymer Alumīnija cepures" unfourtanetly viņi tikai iet uz 16V. Arī pēdas, kas ir augsta di / dt saglabāt kā biezs un īsas, cik iespējams, tas bija iemesls nesen trokšņa problēma man bija. Tāpat pārliecinieties, ka Jums ir mērīšanas pareizi, izmantojot zemes klipu pievienota Jūsu zondes ir ērts, bet tas rada zemes cilpas un pievieno inductance.Try izmantojot mazu vadu aprīko ar savu zondi piestiprināti tieši uz jūsu zondes gala. Pārbaudīt, vai uz zemes piesārņojumu (lielība). Par norīkošanu shematiski vienkārši ņemt ekrāna uztveršanas un augšupielādēt to bez autoratlīdzības uzņēmējā. Man nav Protel. Lai jums veicas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back