Fermī Levels

A

alok_ky

Guest
Čau,

Es zinu, ka pēc pn junction, at equalibrium,
tad Fermilevels ar p un n pusēs sasniegt tādu pašu līmeni, jo elcetron nāks no abas puses, no otras puses, līdz fremi - līmenis kļūt vienādas.

Tagad es vēlētos zināt, par to, kāpēc, pēc izlīdzinājumu, Fermī līmeni metāla un pusvadītāju ir vienādi ar MOS kondensators.Oksīda nevar atbalstīt plūsmas elektroni no abām pusēm.Pēc tam, kā Fermī līmenis kļūt vienāds??

Fermī līmenis ir minimālais enerģijas līmenis, ka lectron varētu panākt absolūtā nulle, kā MOS FET, pēc termiskās equillibrium, no elektronu plūsmas caur pusvadītāju metāla ar oksīda vai viceversa, ka ir Fermī līmenī ir apvienotas.

Becz ja būtu atšķirība Fermī līmeni, kas nozīmē atšķirību enerģijas līmenis un elctron ir folw, tāpēc Fermī līmenis ir pašu metāla oksīda un pusvadītāju.

bet pastāv atšķirība brīvā enerģijas līmenis un vadīšanas joslā amongs šo trīs slāni.

Saskaņā ar mani, izlīdzināšanas un Fermī līmeni MOSFET, jo līdzsvara stāvoklī, notiek tādēļ, veidojot image pārvadātājiem metāla rajons
labāk izprast i ieteiktu jums atsaukties BG Streetman.

Ja workfunctions ir atšķirīgs metāla (teiksim, Al) un silīcija, tad kādā veidā iegūti Fermī līmenis kļūt par pašu pie līdzsvaru.Zinu, ka joslas saliekuma notiek un veiciet Fermī-leveals tāpat?

Kas izraisa joslām, saliekt un veiciet Fermī līmeņi vienādi, ja nav pašreizējais var caurplūdumu oksīds.

In non-oksīds krustojumu, elektronu nodošanu veic, lai Fermī līmeni, kas ir vienāds ...... kā Fermī līmeni kļūt vienlīdzīgi MOS vāciņu.?

pārbaudiet pieslēguma Es domāju, ka palīdzēs.tahnk jums.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es nedomāju, ka repliers saprot Alok jautājumu šeit.Es biju jautā sev to pašu jautājumu, pētot pusvadītāju fizika.Diemžēl neviens no manas grāmatas noteikumu, man ar atbildi (Man ir Neamen, Pierret un Muller & kamīns).Tas ir tas, ko es atceros:

Novembrī Fermī līmeni diviem materiāliem, kas kļūst par vienlīdzīgu, daži maksa ir plūsma (difūzu), no viena materiāla uz otru.Virziena plūsmai, elektroniem ir no materiāla ar augstu Fermī līmenī, lai materiāls ar zemu Fermī līmenī.Attiecībā uz caurumiem tas ir otrādi.Šī plūsma maksas izraisa depletion rajons ar accompaning sprieguma starpība visā to.Šī sprieguma starpība ir tikai pietiekami atcelt (sākotnēji) zemas Fermī enerģijas līmeni, augstu Fermī līmenī.

Un tāpat Alok, es nevarēja izrēķināt to, kā šī plūsma maksas noticis a MOS (no metāla un pusvadītāju).Vienīgais, es domāju, ka bija tunneling caur izolatora.Bet mana intuīcija teica, ka tas būtu pārāk lēni.

Analog Guru viedoklis ir tāds pats kā raktuvē.
Vai kāds man palīdzēt izprast šo Fermī līmenis šaubas?

Nu, es neesmu pārliecināts, bet ļauj runāt par to, ka
* ar MOS sauc MOS cap>>> ja vāciņu.cik vien es zinu ļauj displacment pašreizējo nodot tādēļ varbūt nav problēma.
that the idea is not that charges flow but that the charges will exist at the surface of the metal and the semiconductor and these are opposite charges <just like a cap.>

* Es domāju,
ka ideja nav, ka cenas, plūsma, bet, ka izmaksas būs pastāv virsmas, metāla un pusvadītāju un tie ir pretējs maksas <just kā cap.>
un tad, kad u pieteikties sprieguma pāri MOS vāciņu vienīgā lieta, kas notiks, ir summa, virszemes izmaksas gan metāla un pusvadītāju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back