ferīta transformatoru dizaina detaļas

V

vidya.m

Guest
varētu u PLS sniegt man informāciju par ferīta galveno transformatoru konstrukcijas izmanto flyback pārveidotājs

Katram uzņēmumam katru zīmolu, katrs modelis būs savi likvidācijas detaļas. Kādi veidi, jūs varat izmēģināt šo vēja 30 pagriezienus par 20 SWG .... uz primāro un 1000 apgriezienu par 33 SWG par sekundāro. Thaz tā ... Priekā: D: D

[Quote = vidya.m] varētu u pls sniegt man informāciju par ferīta galveno transformatoru konstrukcijas izmanto flyback pārveidotājs [/quote] Tev jābūt precizēt AC / DC, un sprieguma / attālinātu. Keith

Ja jūs nezināt, ko you'r darot, es stingri ieteiktu * ne * darīt to, ko "pranam77" teica.

Jums ir sniegt savu ieguldījumu voltu izejas Volt, izejas strāva, un darba frekvence, lai izstrādātu transformators

Čau vidya.m, Pārbaudiet pls "PI eksperts dizains Software" _ jūs varat aprēķināt ļoti labs savu ferīta transformatoru ar to :) ... Tās bez maksas lejupielādējama. w * w.powerint.com / dizaina atbalsts / pi-eksperts-dizaina programmatūru K.

[Quote = bubulescu] Ja jūs nezināt, ko you'r darot, es stingri ieteiktu * ne * darīt to, ko "pranam77" teica [/quote]. Taisnība! Jums būs dzīvot ilgāk! Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back