feko cSt un hfss simulācijas diskusija

X

xxgcatz

Guest
I modelētu vienkāršu monopole antenas feko un antena ir baroti ar A1 (pievienot spriegumam segments uz segement), bet kad es modelētu to CST vai HFSS, ir baroti ar waveguid portu.Es vēlos saņemt S parametru antenai.Es domāju, ka S parametrs precizitāte ir labāk cSt vai HFSS, jo waveguid ostas pievienot starpgadījums un atspoguļoti pilnvaras waveguide veidiem.

Hi, kas HFSS simulēšanu, kāpēc jūs izmantojat waveguide ostā?par monopole, parasti mēs izmantojam lumped gaisa trūkumu.
Ar laba vēlējumiem,

Hi xxgcatz,

par vienkāršu monopole tas ir ērts arī cSt izmantot diskrēto ostā.Ja ir diezgan to pašu paraugu, spriegumam segmenta uz segmentu.Es domāju, ka precizitāte būs gandrīz līdzīgi, ja nav savienojuma starp serveral porti ir vajadzīgi.

Urravas,
Element7k

xxgcatz wrote:

I modelētu vienkāršu monopole antenas feko un antena ir baroti ar A1 (pievienot spriegumam segments uz segement), bet kad es modelētu to CST vai HFSS, ir baroti ar waveguid portu.
Es vēlos saņemt S parametru antenai.
Es domāju, ka S parametrs precizitāte ir labāk cSt vai HFSS, jo waveguid ostas pievienot starpgadījums un atspoguļoti pilnvaras waveguide veidiem.

HI Element7k
Man ir cits jautājums, kad izmantoju feko.I vēlaties, lai puse no parabolisks atstarotājs virs zemes plaknes (60 * 30cm), bet šķiet, ka nav iespējams paveikt ar FEKO redaktoru. Tā kā puse parabolisks atstarotājs un zemes plakni nevar kopējo trīsstūra malas, kas FEKO editor.I vēlaties ja nav citas CAD rīki var darīt to.Vai tas ir paveikts, kas FEKO edito?
Man ir meklēt lietotājs manal, un šķiet, ka cirkulārās kolonnu var nodot virs zemes plakni!

pateicība!

Es domāju, ka stieple antena ir labāka apstrādā ar MOM, nevis FDTD vai FIT.A stieple ar nelielu rādiuss (teiksim, lambda/1000) ir apgrūtinoša.Pastāv arī mazo barot plaisa.

Es nezinu par precizitāti Feko šāda veida problēmām, though.

Hi xxgcatz,

PLS savu failu vai jpg, lai es varētu būt labāka izpratne par to, ko jūs mēģināt modeli.

Urravas,
Element7k

xxgcatz wrote:

HI Element7k

Man ir cits jautājums, kad izmantoju feko.I vēlaties, lai puse no parabolisks atstarotājs virs zemes plaknes (60 * 30cm), bet šķiet, ka nav iespējams paveikt ar FEKO redaktoru. Tā kā puse parabolisks atstarotājs un zemes plakni nevar kopējo trīsstūra malas, kas FEKO editor.I vēlaties ja nav citas CAD rīki var darīt to.
Vai tas ir paveikts, kas FEKO edito?

Man ir meklēt lietotājs manal, un šķiet, ka cirkulārās kolonnu var nodot virs zemes plakni!pateicība!

čau!Element7k
Kopaina ir mans atstarotājs modāls ar CST simulāciju.Bet kā varētu īstenot to FEKO?Šķiet, ka tas ir nedaudz grūti!
Es vēlos zināt, vai rediģēt feko varētu īstenot to!Pateicība!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Lai gan jūs gatavojas dizains tīra metāla ģeometrija konfigurācija, jums jāmēģina WIPL vai Grasp8w

čau!Element7k!
Vai jūs varat man palīdzēt īstenot atstarotāja antenas modāls no CST in feko?Es thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back