fedings?

P

pmonon

Guest
Ir fedings vienmēr slikti?Var izbalēšanu būt kādreiz izmantoti nekādu labumu?

Sveiki

nav īsti ir daudz veidu fedings though.piemēru var grābeklis uztvērējs, kas ņem priekšrocība daudzstaru fedings kanālu.

Sāls

Fedings vienmēr ir kaitīga.Fedings galvenokārt izraisa vairākus ceļu no raidītāja uz uztvērēju.Vairāku ceļš saikni ar laiku mainās un pievienot kaut laikos un atņem pie citiem.

Retos gadījumos ir izraisījusi atmosfēras situācijām, kas ļautu pārvades ārpus parastā diapazona.Šādās situācijās nāk un iet, kamēr jūs klausīties signālu.

Viens šāds piemērs ir temperatūras inversiju, kas rada viļņu vads efektu.Vēl viens ir laika apstākļi, kas veido atstarotājs augstu gaisā.

Sal rakstīja:

Sveikinav īsti ir daudz veidu fedings though.
piemēru var grābeklis uztvērējs, kas ņem priekšrocība daudzstaru fedings kanālu.Sāls

fedings iedalīt divās galvenajās veidi
dzīvoklis fedings un biežums selektīvs fedings
pirmā veida fedings tas ir tikai veids vājināšanās ar signālu.
bet biežums selektīvs fedings izmaiņas notiek gan amplitūdu un fāzi, kas rada ISI.

Cienījamie pmonon

pieņemsim vispirms jādefinē fedings lai atbildētu uz jūsu jautājumu, fedings ir variācija signāla stiprums (signāla jaudu), kas nozīmē, ka signāla stiprums var būt dažāds, kas nozīmē, to var palielināt vai samazināt, bet visās grāmatās un dokumentos jums lasīt jūs atradīsiet tos visus runāt par fedings kā problēma, jo, ja signāls stregth palielina tā nav problēma, mēs visi vēlamies, lai notiktu, bet ne katru lieta vēlaties notiek tā, signāla stipruma var samazināties, kas ir problēma, ka mums vajadzētu atrisināt, ko dažādos veidos, piemēram, frekvences daudzveidība, antenas daudzveidību, polarizācija dažādību vai tikai vienkārši palielinot raidītāja jaudas GSM savukārt CDMA Rake Rx tiks izmantota.
Bet, ņemiet vērā, ka signāla stiprums pieaugums nozīmē, ka signāls, jauda incresaed bet, protams, ne vairāk kā sākotnējā pārraidīto jaudu, tai tikai pieauga vairāk nekā gaidīts saņemto līmenis

Hi,

Sal rakstīja:

Sveikinav īsti ir daudz veidu fedings though.
piemēru var grābeklis uztvērējs, kas ņem priekšrocība daudzstaru fedings kanālu.Sāls

Fedings patiešām var būt labs (ar dažiem apstākļiem, protams).

Viens visvairāk labi zināms piemērs ir daudzlietotāju daudzveidību bezvadu sakaru sistēmas.Galvenā ideja ir, lai attēlotu virsotnes fedings un tikai sazināties ar šiem pīķiem.Lai iegūtu priekšstatu par to, veikt Rayleigh fedings piem.Pieņemsim, ka vidējais SNR par Rayleigh fedings saite ir 1, tad izmantojot fedings virsotnēm, efektīvai SNR ir devusi log (N), kur N ir lietotāju skaits.

Īsāk sakot, šajā piemērā, pieņemot, ka ir daudz lietotāju sistēmās, mēs varam faktiski izmanto kanālu fedings.(Iemesls, kāpēc mums vajag daudz lietotāju ir tas, ka mēs nevēlamies, lai atkritumi jebkurā laikā, ja nav pīķi ir ietverti.. Ar daudziem lietotājiem, jebkurā laikā būs labs maksimumu starp tiem)

Starp citu, šī ideja ir ne tikai akadēmisko, tā ir plaši pielietotas komerciālajos produktos kā, piemēram, CDMA2000 sistēma.Ja esat datu lietotājs Verizon, iespējams, jūs izmantojat šo metodi.

Akadēmiskā pusē stāsts nāk no šejienes
http://www.eecs.berkeley.edu/ ~ dtse / opp_comm.html

Sveiki cilvēki,

Es esmu patiesi interesē tēmu, tikai pāris jautājumi:

- Daudzstaru zaudējums: ir pareizi uzskata, ka budžetā kā -20, -40 dB zudums?Kā es varu saprast, ja uztvērējs ir daudzstaru noraidīts?Kuru īpašības man pārbaudi datu lapā?

- Polarizācijas Loss: ja es esmu trasmitting CP (Axial attiecība 1) signālu un saņemt ar CP (Axial Ratio 2) antenu, var kāds sniegt man tabula / formula par izrietošo zaudējumu sakarā ar dažādiem Axial rādītāji?

Paldies jau iepriekš,

Lupīna

Fedings ne vienmēr ir problēma.Jaunā celluar sistēma ir veikusi priekšrocības fedings.Speciāli MIMO sysem.Kurā dažādu antenu izmanto, lai attēlotu signālu no daudzstaru.Tā signāla stiprums pie uztvērēja būs spēcīgākas.

C'mon guys,,
Fedings vienmēr problēma, un nav vērts.

Grābeklis uztvērējs izmantot daudzstaru signālu, nevis fedings tieši.Naveed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back