FDTD problēmas palīdzību.

P

Players

Guest
Man ir dažas problēmas, FDTD, lai iegūtu help.First pateikties par jūsu lasījumā. 1. Zin (w) = V (w) / I (w), kā atrast kontūru H I (t)? Veikt dipola kā piemērs. Kontūru jābūt aptuveni barības trūkumu vai ap roku? 2. Kad mēs aprēķināt sloksnes dipola (biezums = 0), kontūru uz I (t) ir arī needed.Should es arī H komponenti gar virzienā biezumu? 3.Ja PML tiek izmantots, ja noteiktu attālumu starp antenu un PML jāatstāj ka Mur ABC? Paldies par atbildēm!

Spēlētāji>> Par 3. objektu, minimālais attālums no vienas Viļņu garums (10 elementi), būtu jāuzskata starp savu antenu un PML, kas atšķiras no MUR, kas ir par 200 šūnām apm ... Man tiešām nepatīk MUR. PML ir laba, bet to apskatīt UPML. Tā ir vienkāršāka formulēšanā, un 60dB vājinājumu līdzīgs PML, izmantojot 10 slāņu os ABC un 10 šūnas attālums (vismaz) starp savu struktūru un ABC.

es tiešām piekrītu jums, un liels paldies par jūsu palīdzību . [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 18 minūtēm: [/color] [/size] [quote = nazanin] jūs varat atsaukties uz grāmatu sadiku par FDTD
Paldies par jūsu palīdzību..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back