FCC frekvenču malas testēšanas 802.11b, 802.11g un 802.11a

C

crenyen

Guest
Vai kāds man pateikt FCC joslas malu testu spec. 802.11b, 802.11g un 802.11a un kā slove joslas malu problēmu? Tā kā mans AP Router neizdevās šo sertifikāciju postenī, un es joprojām nevaru atrast veidu, kā atrisināt šo problēmu. Best Regard Paldies

8 kwietnia przestały pojawiać się nowe łatki i aktualizacje dla Microsoft Windows XP, co może stanowić wyzwanie dla bezpieczeństwa osób i firm korzystających z tego popularnego systemu operacyjnego. Potencjalnie zagrożonych jest aż 30 proc. wszystkich użytkowników pecetów.

Read more...

Nu, būtībā ārpus atļauts frekvenču joslas jaudas pārsniedza līmeni, ko noteikusi FCC. Jūs veicat testu ar spectum anlyzer bet bezvadu karte dara tā lieta. Jums var trūkt spec, jo: Tu esi overmodulating, vai ne filtrēšanas nosūtīts signāls (parasti digitāli filtrē), pietiekami, Jums ir jābūt stingrākai RF filtra kaut kur Tu esi overdriving produkcija amp un tas rada spektra regrowth Your centra frekvenci var slīdēt pārāk zema vai augsta, un izliešanu enerģijas out-of-band Jūs varētu būt kļūdaini programmētu bezvadu kartes, lai izmantotu frekvenci ārpus tiem, ko atļauj ASV

Hi iesist Kā Band malu veic emisijas, kas izmērītas? Vai mēs varam salīdzināt Band malu, veikts emisiju un starojumu?

Veikta emisijas mēra līdz 30 MHz joslā atbilstīgi visvairāk EMC standartiem, tie parasti nav problēmu ar GHz bezvadu ierīcēm, kā arī nav saistīts ar joslas malu . Parasti detalizētu mērījumu metodes ir norādīti visi attiecīgie standarti (FCC, ETSI, EN).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back