Failu koplietošana aiz router

M

mabdelmawla

Guest
Es esmu vienā tīklā ar maniem draugiem.bet es esmu savienots ar tīklu, izmantojot maršrutētāju.un man ir nepieciešams koplietot failus ar saviem draugiem.tad kā es varu darīt?

Jums ir izmantot portu pāradresācija uz maršrutētāju.Dažās maršrutētāji, Jums ir iespēja sauc DMZ vai pakļauti uzņēmējas.Jūs esat, lai jūsu vietējā IP šajā sadaļā.

Es to izmēģināju DMZ.bet tas nestrādāja.Es nevaru redzēt manu draugu datora un viņi nevar redzēt mani vai nu.Kāda DMZ darīt tieši tā?

Ko jūs domājāt?
ja tu gribi man uzrakstīt adreses?

Jums nav get problēmu 1.vietu.

mēs esam dalīšanas ADSL līniju savienojumu.un visi mani draugi, ir saskaņā ar to pašu maršrutētāju.un es esmu saistīta ar šo maršrutētāju, izmantojot citu maršrutētāju.lai to savienojums ir WAN savienojuma manu maršrutētāju.un es esmu savienots ar LAN savienojumu manu maršrutētāju.tāpēc man ir nepieciešams risinājums, lai mani kopā ar viņiem tajā pašā darbgrupas šajā lietā.

viņi ir tādi paši klāsts ip adresi, kā URS, ja jā, tad kāpēc ir router, jābūt slēdzi directy, un ja nē, tad jums vajadzētu konfigurēt maršrutētāju novirzīt paketes no jūsu interfeisa uz otru interfeisu

turklāt rakstīt vārdu maršrutētāju, bet labākais risinājums būs tāds pats apakštīkla.

līdz: Salma ali Bakr

nē, mums nav pats diapazons adreses.un es esmu spiests izmantot maršrutētāju, jo ir kāds ar mani ar manu maršrutētāju.un viņš, izmantojot Wi-Fi savienojumu.Jūs, lūdzu, paskaidrojiet man, kā novirzīt paketēm no sava interfeisa uz otru interfeisu?
un vēl viens lūgums.Jūs, lūdzu, paskaidrojiet, kā es varu tagad dalīties mapes ar manu draugu?

hi Mohamad,
Jūs varat ping drauga datora, lūdzu,
ja ne, tad to izdarītu:::

1-konfigurēšana par maršrutētāju atkarīgs veidu, tāpēc tas ir tikai plūsmas, ko darīt jebkurā maršrutētāju un U veida to saskaņā ar maršrutētāju u izmantošanu

2-ja jūs izmantojat statiskā adrese (un tas ir ko es domāju), jums konfigurēt adrese saskarni esat saistīts ar IP adresi diapazonā no jūsu IP adreses, un nodot šo IP adresi, kuru jūs izvēlaties ir noklusējuma vārteja savu pc.

3-jums pēc tam ir, lai konfigurētu maršrutētāju NAT vai maršrutu paketēm no jūsu interfeisu ar jūsu draugiem saskarni, un tas ir atkarīgs arī no router lietojat

4 - Es domāju, jūs tam varat sākt sadali

Ja jums ir koplietošanas failus, izmantojot savu Windows failu apmaiņas mehānismā var piekļūt failus router uz Windows NT mašīnām.Var noteikti izmantot SMB filesharing (== Windows filesharing) uz UNIX mašīnas.

Taču neviena no šīm lietām ir viegli darīt.Vieglākais veids, kā koplietot failus starp tīkliem, ir izmantot FTP. Izmanto kādu FTP serveri, uz jūsu datora un dalīties ar failiem.Bet jums ir jāzina IP adrese, lai piekļūtu failus no servera.

Jūs varat arī HTTP serveris, piemēram, Apache šim nolūkam.
Bet gan iepriekš sistēmām nepieciešami zināt IP adrese fileserver iepriekš.

Ja Jums ir pārāk experianced ir citas iespējas, piemēram, NFS, SSH utt ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back