fāzes nobīdes, kas izteikti leņķi vai laiks?

P

powersys

Guest
Hello,

Es kopēt šādu tekstu no:
http://www.allaboutcircuits.com/vol_2/chpt_10/7.html

Quote:

Par vairāk matemātiski slīpi, šis princips var izpausties simboliski.
Pieņemsim, ka ir viens viļņu formas un B citu, gan pašu frekvenci, bet pārvietoti 120o no otra ziņā posmā.
Let's zvanu 3. Harmoniku katra vilnim "un B", attiecīgi.
.
Fāzu nobīde starp A 'un B "nav 120o (tas ir fāzes nobīdes starp A un B), bet 3 reizes, ka, jo' un B 'viļņu forma vietnieks trīs reizes ātrāk un B pāreju starp viļņu forma ir tikai precīzi izteikta fāzes leņķa, kad pats leņķisko ātrumu ir pieņemts., the most accurate way to represent phase shift is in terms of time; and the time-shift between A' and B' is equivalent to 120o at a frequency three times lower, or 360o at the frequency of A' and B'.
Ja attiecībā viļņu forma dažādu biežumu,visprecīzāko veids, kā pārstāvēt fāzes nobīdes ir daudz laika, un laika nobīde starp A 'un B' ir ekvivalents 120o pie frekvences trīs reizes zemāks, 360o vai biežumu 'un B'.

Hi,
Manā opiniion; tās absolutly yuninteresting, ka vārds ir leņķis vai laiku!
Tad abi ir spēcīgi attiecībā tikai sauc citi :)...
Signāls Période ir = 360 degre, tiem ir = T ti nsec `s.
MHz signālu 10 ir 360degre = kā 100nsec, tādēļ ir 120 degre = 33.33nsec.tas ir viss.
K.

Manuprāt, tas nav jēgas analizēt 3 fāzu sistēma, kas ir vairāk nekā viena (pamata) frekvenci.

Es nesaprotu, ko autors vēlas ierosināt ar alternatīvu "leņķa vai laiku."Skaidrs, ka "viļņu forma dažādu
biežums "nav daļa no 3-fāzes sistēmu, lai gan tie var pastāvēt reāls pieteikumā, piemēram PWM frequeny komponenti
un arī intermodulācijas produktu cauruļvadiem un PWM frekvenci.

harmonic components.

Abi ir ne
harmoniku komponenti.

Praktiskas problēmas var rasties, ja strāvas un "citu" frekvenču komponenti ir cieši kopā un arī mijiedarbojas nelineāra,
respectivly izraisot intermodulācijas.Bet es domāju, ka nav problēma, jūs saskaras ar jūsu pieteikumu.

Kad maģistrāles sistēma ir tuva notiek nestabilu dēļ slodzes nosacījumiem harmonikas parādās strāvu.Tas izmanto, lai uzraudzītu sistēmas un atvērtu automātiskie slēdži pirms ražošanas staciju aprīkojums ir bojāts.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back