Fāzes modulācija?

40G 100G pilnīgāk izmantotu QPSK, fāzes modulācija ir laba tehnika ...

FM ir labāk nekā PM praktisku implementtion jautājumiem

FM labāk?Par ko pieteikumu.Atrodi mani satelītu, kas izmanto FM leju!Tie visi izmanto QPSK, jo Jums ir nepieciešama tikai 1 / 2 varu nosūtīt uz konkrētā datu pārraides ātrumu.You gotta love, ka saskanīgi atklāšanā.

PM posmā pārvadātājs izmaiņas amplitūdu ziņu signālu

bet FM frekvenci pārvadātāja chages

Analog fāzes modulācija, es domāju, ka jums nepieciešama saskaņota uztvērēju, bet FM nav.Ciparu mod, vairums no tām ir fāzes modulācija (PSK, QPSK, DQPSK, QAM etc)

faktiski, ja izmantojat diffierence koda metodi, piemēram DPSK, nav nepieciešami saskaņoti demodulācijas, tas tiek izmantots bezvadu LAN, piem STEL-2000chip izmantot šo metodi demodulate DPSK signāls

Vienkārši sakot: In FM freq novirze ir atkarīga mod freq only.PM freq novirze ir atkarīga mod freq un tās amplitūda

FM un PM ir visas leņķa modulācija ciparu modulācijas saikne varat izmantot PHASE modulators realizēt FM modulāciju, ja izmantojat integratoru integrēt ienākošo avotu informāciju no punkta ciparu modulācijas fāzes modulāciju vislabāk, ne FM, piemēram, BPSK ir aizvien populārāki DSS!Šī ir equalivent starp energe un joslas platumu, un grūtības realizācijā, piemēram, GSM sistēma, ko tā izmanto GMSK, tās aploksnes ir const, vai citādi, PAR ir gandrīz viens, tādēļ ir viegli desgin jaudas pastiprinātājs GSM, bet ar CDMA sistēmu, ja jūs izmantojat BPSK, ir augstas prasības oscilatoru!
Tātad, ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par FM un PM, es ieteiktu jums izlasīt rokasgrāmata "analoge un digitālā commnuciation sistēma" autors ir dīvāns

D

Diksi

Guest
Vai man daži cilvēki izskaidro saistību starp FM un PhaseM.I meen, kāpēc tas ir FM labāka par PM?pateicība!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back