Fāzes detektors pll ar 6 GHz?

K

koushikr_in

Guest
kāda veida fāzes detektori jāizmanto PLL dizains par 6 GHz? pls nerunājot relatīvajām priekšrocībām analogās un ciparu tipa fāzes detektori šajā freq?

Ja izmantojat standarta posmu biežums detektors dizains ar 2 asynchron resetable reģistriem un A izmaksām un reset ceļš jums ir nepieciešams 90-130nm ierīci, lai sasniegtu 6GHz. Bet es novērtēju, ka sakarā ar kavēšanos izmantojamu fāzes daudzums ir ierobežots. Tātad, klasisks reizinātājs ir jābūt labāku sniegumu. Ciparu un analogās PFD kombinācija varētu dot vislabāko kopējo sniegumu. Tātad, izmantot digitālo PFD par neatņemamu cilpa daļa un analog PFD par proporcionālu cilpa daļu. Tāpat ir iespējams sadalīt atsauces un frekvences signālu tikai ciparu PFD.

Vai jūs vēlaties PFD in PLL strādāt 6 GHz? Ja tā, kāpēc jums ir nepieciešams tik liels comparation frekvences?

Ko tieši strādā 6 GHz? Ja tas ir VCO, tad persumably jums ir cilpa dalītāju sadalīt uz leju, lai salīdzinājumu biežumu. Ja jūs patiešām ir 6 GHz salīdzinājums frekvence, tad es domāju, ka jums būs nepieciešams analog pieeju fāzes frekvenču detektoru, kā impulsa platums ir un palielināties reizes streiku mani kā diezgan agresīva ciparu shēmu. Dave

Neviens dizains šāda veida PLL, ja vien tas ir CDR mērķim. Pulkstenis sintēze būs nepieciešama atsauce pulksteni no kristāla. Nr kristāla var radīt augstas frekvences varētu salīdzināt ar PFD. Ja tas ir CDR PLL, mmm ..., lūdzu, izmantojiet CML DFF (ja lietojat Aleksandrs PFD) palaist, ka augsts pulksteni ātrumu.

Bez dalītāju, jums ir daudz nepatikšanas ar to. Tā vietā varat izmantot sadalītāju, lai salīdzinātu signālus un pēc tam sūkņu strāvu. Šajā gadījumā fāzes trokšņu būs labāk faktors N dalot koeficientu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back