Fāzes centrs antena masīvs

A

acrislg

Guest
Hi to all, es esmu aprēķināšanas fāzes centrs antena masīvs (trīs dimmensional antena masīvs). Vai kāds man pateikt, vai sniegt informāciju par šo tēmu, lūdzu?

Izstarojuma avota ir dipola. Šie dipoles ir izplatīti 3D bloku antena (forma ir līdzīga sfēru). Paldies tik daudz par jūsu interesi.

Nu, skatoties ar galvu, dipola būs fāzes centra labajā pusē pie centrālās feedpoint. Ja jūs iet off leņķī, fāzes centrs pāries maz - it īpaši, ja ir dažas blakus metāla vai zemes plaknē. Ja jūs pēc tam likts masīvs šo Piesūcekņi tādā jomā, protams, būs atšķirīgs fāzes centrs atrodas atkarībā no tā, kur jūs meklējat pie sfērai. Es domāju, ka tā jums tiks redzēt enerģiju, kas nāk no tuvākajiem Dipola, bet arī no citiem dipoles, ka jūs redzēt "uz malu", ka fāzes centra tiešām izskatās ir nedaudz iekšpusē sfēras virsmas. Tikai minējums, jo es neesmu antena puisis, bet ir bijusi apkārt, mēģinādams, lai izmērītu Dipola un monopole posms centri empīriski projektam vienu reizi. Šajā projektā man bija monopoles izplatīts pa 3D formu arī, bet izmanto slēdzi tikai pagrieziet uz vienu radiatora laikā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back