fāzētu bloku no microstrip plāksteris antena

J

JAVERIA EJAZ

Guest
Labdien Mēs esam izveidojuši fāzētu bloku no microstrip plāksteris antena elektronisko staru vadības, kas mums ir simulēt ciparu komutācijas līnijas veidu fāze mainītāju fāžu atšķirībām starp izstarojošie visi elementi un noteikta iegūt C klases pastiprinātāji izmaiņām to svērto amplitūdas katram elementam. Uzdevums 1: Man arī ir uzrakstīt nodaļā fāzētu bloku no microstrip plāksteris elements, kurā vienu plāksteri elements ir izstrādāts, izmantojot pārvades līniju modelis un microstrip barības līniju metodi. Patiesībā man ir nepieciešams papīra, rakstu vai apmācība ar kuras palīdzību es varētu iegūt priekšstatu par to rakstiski nodaļā fāzētu bloku no microstrip plāksteris baroti ar varas dalītāju tīkla korporatīvā veidā. Visas simulācijas ir darīts oh HFSS. Man arī vajadzētu noderīgu materiālu par POWER DIVIDER NETWORK uzrakstīt dažas sīkāk par to. Uzdevums 2: Mūsu nākamais solis ir rakstīt disertāciju projektu par šim nolūkam man ir teorija materiāla rakstīt atsevišķas nodaļas par pastiprinātāji un fāzes mainītāju. Raksts vai apmācība jums cilvēki nosūtīt jāsatur skaidrojums pastiprinātāji un fāzes mainītāju attiecībā uz fāzi un amplitūdu svārstības microstrip plāksteris masīvs. Jebkurš ar kuras palīdzību es varu saņemt ideja uzrakstīt šo nodaļu precīzi un akurāti Jebkurš papīra var palīdzēt man, lūdzu, es būšu ļoti pateicīgs, lai jūs kā man iesniegt savu disertāciju par pirmdiena.

im sūtīšanu u kādu materiālu tā palīdzēs u daudz .........

i ir darīt to pašu lieta, par manu fyp un es ir veikuši vienu plāksteri, un i dont precīzi zināt, kā pārvērst masīvs .. ir iespējams u sniegt jebkādu apmācība vai, piemēram, ka u ir masīvi, kas HFSS?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back