EZ-USB firmware

A

Agha

Guest
Sveiki
Man ir desined mana klāja ar Cypress USB2.0 CY7C68013A.Tagad, kā es varu lejupielādēt savu programmaparatūru, izmantojot USB kabeli, un var kāds piedāvāt man vienkāršu firmware kodu vai saiti uz to, lai pārbaudītu manu aparatūru.
Paldies.

Pārbaudiet Cypress vietā. Viņi ir bezmaksas pakete sauc Studio.

Šeit Jūs varat programmētājs:
http://volodya-project.sourceforge.net/fx2_programmer.php

eltonjohn rakstīja:

Pārbaudiet Cypress vietā. Viņi ir bezmaksas pakete sauc Studio.Šeit Jūs varat programmētājs:

h ** p: / / volodya-project.sourceforge.net/fx2_programmer.php

doties uz cypress.com
un saņemt programmatūras paketi, lai izstrādātu firmware par EZ-USB.
Pēc uzstādīšanas, jūs atradīsiet EZ-USB Control Panel, izmantojiet šo panelis lejupielādēt neatkarīgi vēlaties, lai jūsu FX2 mikroshēmā, izmantojot USB.
rādīt, ka vadības paneli, jūs atradīsiet "download" pogu ........

yeewang rakstīja:

doties uz cypress.com

un saņemt programmatūras paketi, lai izstrādātu firmware par EZ-USB.

Pēc uzstādīšanas, jūs atradīsiet EZ-USB Control Panel, izmantot šo panelis lejupielādēt neatkarīgi vēlaties, lai jūsu FX2 mikroshēmā, izmantojot USB.

rādīt, ka vadības paneli, jūs atradīsiet "download" pogu ........

izstrādāt

Es iesaku u uVision2 Keil, lai gan man nepatīk, ka ir ļoti daudz, ....nav labāka izvēle.

u varētu sākt ar mapi piemēriem ciprese uzstādīšana.

yeewang rakstīja:

izstrādātEs iesaku u ke * il uVision2, lai gan man nepatīk, ka ir ļoti daudz, ....
nav labāka izvēle.u varētu sākt ar tajā ciprese instalācijas mapi piemērus.

Lai atbildētu uz Jūsu jautājumu, izmanto kontroles rezultāts (Rezultāts 0) un pārdevēja īpašu USB komandu.Pēc firmware tiek lejupielādēts, 8051 kodols ir reset, sākot savu firmware no 0 atrašanās vietas.Ja esat aktivizējis atalgojums kodu sistēmā, sistēma tiks atvienot un atjaunot.Pēc atkārtota, jūsu USB deskriptoriem tiks aprakstīti pieejams galarezultāti, pakešu lielumu, uc

tkbits "atbilde ir pilnīgi taisnība.

bet patiesībā, tas nav nepieciešams, lai rūpētos par to, kas EP lieto lejupielādēt.tā ir tikai attīstības vajadzībām.to, kas patiešām konfigurē jūsu lietošanas veids ir jūsu kods tiek lejupielāde līdz 51 kodols.

Man vajag šo mikroshēmu's RS232 portu atkļūdošanas sourcecode! Jūs varat sniegt man kādu piemēru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back