ExpressPCB HELP!

D

dchoisnet

Guest
Es lietoju ExpressPCB un jābūt urbti caurums, kas ir 0,360 "diametrā. Express PCB lielākais caurums ir 0,251".Vai ir vienalga, ka es varu man caurumu urbj?Es personīgi urbt, bet mans valde ir 4 slānis klāja, un es esmu nobijies man būs īss iekšējās jaudas un zemes lidmašīnām, kuru es ļoti nepieciešams.Jebkura reakcija ir ļoti appreciated.

izmantot loks difine kā kuģa izgriezt.par Fab izmanto aplis uz maršruta ceļu.

izvēlieties "vieta aplis vai loka", un noteikt platumu TO neliels (0,006) balstās uz sietspiedes slānis R = 0,18, un jums ir pievienot tekstu iekšienē aplis "valdes izgriezt"

jā, viņi ceļš izgriezt Inner Circle.Parasti līdzeklis izmērs nav liela izmēra (> 0.250inc), tomēr par lielu caurumu izmēru varbūt tas nevar plate tirgotājs ir caurums.Jums jāpārbauda ražošanā.

Labi, paldies jums tik daudz.Es e-pastu tiem atbalstu (at) expresspcb.com un esmu gaida atbildiPievienots pēc 58 minūtēm:ExpressPCB nedod nekādu papildu atveres izmēru, nekā piedāvā iekšā pati programma.Ja jūs vēlaties caurumu izmērs, ka tie nepiedāvā, es ieteiktu laist loka kā pilna apļa izmēru caurums jums ir nepieciešams, un novietojiet to uz sietspiedes slāni.Tad iekšpusē šī loka / aplis, vieta ar caurumu kā izmēģinājuma caurums.Izmērs man ir nepieciešams, ir 0,35 "un izmēru mans pilots caurums ir 0,251" Tiklīdz jūs saņemat jūsu kuģa, izmantojiet urbt ar pienācīgu urbi bitu lieluma un rūpīgi urbt jūsu caurums.Ja Jums ir urbšanu ar 4-kārtu klāja, jābūt ļoti uzmanīgiem, lai īsā no iekšējās zemes un barošanas lidmašīnas.Es e-pastu ExpressPCB un tie nebija ierosinājumus par to, kā novērst shorting uz iekšējās plaknes.Tātad vēlreiz es saku, jābūt uzmanīgiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back