ESR / C testeri

Elektor ir forums, kas veltīta ESR / C metru, dodieties uz: http://www.elektor-electronics.co.uk/default.aspx?tabid=29&view=topics&forumid=15 , un jums atrast dažas infos (un FAQ) no kuriem ir darījis. Es domāju, ka viens (šķiet, ir ļoti interesanti), tiklīdz es būšu atrast labas kvalitātes shematisks. Man nav lūgt shematisks jums (dēļ autortiesību problēmu), bet es esmu pārliecināts, ka drīz vai vēlāk es atrast kādu, kas man pateikt, ko es meklēju. Bye!

Hi All: lol: Šis ir viens jauks projekts, bet man ir daži jautājumi, ko cita starpā mērījumu diapazonam ESR un kapacitāte? Kas ir gan ESR un kapacitāte precizitāti? hadihf Es redzēju savu post elektor Forum vēlaties izmantot 16F877A-I / P un tā vietā, 16F877 16F628A un 16F84A Vai jūs jebkurā ķēdes vai koda izmaiņas? Ja tā Vai Jūs lūdzu, pēc viņiem šeit vai PM man Thanks & Goodby

Hi, skaitītājs ir pietiekami precīza un noderīga, ja Jūs r TV / Monitor remonts. Uz e / l darbinieki / e / k / t o / r vieta ir ļoti cooporative. Jums tiešām ir nepieciešams reģistrēties un pēc jums jautājumus tur. Sveicieni

Cik daudz tas maksā? Izskatās interesanti man. Paldies par jūsu info, anyway.

Link darbi nav! "H ** p: / / www.elektroworld.info / ftp / index.php" Vai tu citu saiti? Michael

@ Hadihf man darīt Http nav "h ** p"! Cry: man nāca pusē, vienīgā problēma ir Zip failu (ESR_C_meter.zip) nav par Page Reddy uz dl vai citu pdf "Elektor In-circuit-Kondensator-Tester" ir ne dl! Michael

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back