ESD un jūs

V

venkateshr

Guest
Hi,

ESD-Electro statisks discharge.If mums sazināties jebkurā neaizsargāts mikroshēmas (IO pins) tam būs sabojāties, jo mums ir maksimāli 2kvolts kas veic body.I ceru u zināt to.

Tagad es aicinu jūs, ka to, vai ir iespējams man iekasēt kondensators ar vienu no savām kājām par zemi un citiem par manu pirkstu gali, lai daži volti atkarībā no kondensatora.

vai vāciņu.maksas 2kv ja mēs pieņemam mūsu ķermeņa, lai iegūtu jāmaksā atkal un atkal, jo tas ir atbrīvots.

ESD ir ražots, ja mūsu iestādes (CBM), mašīnas un iekārtas (MM), vai daļa pati (CDM) ir jāmaksā.Šie bodys ne tikai maksas fiksēto 2K max, bet var iekasēt līdz pat daudz augstākā līmenī.Patiesībā, mēs varam tikai sajust ESD Zap, ja runa ir par 3K vai augstāks.

Sprieguma līmenī attīstītas ķermeņa ir atkarīga no apjoma maksas deposided ar uzlādes notikums (ti triboelectrification - noberzumi divu atšķirīgu materiālu, ja vismaz viena ir izolatora) un CV kapacitāti objekta maksas (Q =, V = Q / C).Ja jūs palielināt capactance jūs samazināt sprieguma, ņemot vērā pašu summu par maksas, kas tiek izstrādāta.

ESD pasākums būs ievērojami sliktāka, ja jums ir vairāk kapacitātes un to pašu spriegumu līmenī.Tas ir tāpēc, ka maksa izšķiešanas, ir lielāka (atkal Q = CV).

Dr Prof

Es domāju, ka maksa ir atkarīga no auduma un darba vietā utt bet es domāju, ka tad, kad mēs tur kondensators saistīta ar zemi ir iespējams, ka maksa svārstās dēļ kondensators mūsu ķermeņa (faktiski aparatūra darbinieki ir paredzēts valkāt veida no manšete saistīts ar zemi, lai izvairītos no ESD)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back