Es varu izmantot PIC16F84 dizains optiskās jaudas mērītājs ..

T

theenes

Guest
Būtībā mans projekts ir kā this.as u know ui nepieciešams izstrādāt zemu izmaksu optiskās jaudas mērītājs .. i būs izmantojot fotodiodes kā sensors optiskā avota .... man būs, izmantojot optiskās šķiedras vadīt optikas avota līdz photodiode ... pēc tht PIC playsl loma, lai pārvērstu sprieguma līmeņos, lai ciparu signālu, izmantojot PIC / D pārveidotājs .... tad man ir nepieciešams, lai diaplay to ar LED 7 segmentu .. tāpēc es varu izmantot PIC16F84? un, ja iespējams? .. no WHR es varu saņemt padomu, lai izvēlēties pareizo fotodiodi (sensors), arī ir saderīgs optikas avots .. i nepieciešams padoms par tht pārāk? sensoram būtu jāspēj savienot ar optiskās šķiedras uz avotu .. thnx .. kādā valodā vai avota kods i var izmantot, lai programmu PIC?

Jums vajadzētu izvēlēties fotodiodes un kas ir iebūvēts, lai kopējās optiskās šķiedras savienotāji vienu, ST, piemēram,. Mos bieži viļņu garums optiskās šķiedras ir 850nm, 1310nm un 1550nm. Jūs, iespējams, atradīsiet diode, kas attieksies 1310nm un 1550nm, bet nebūs piemērots 850nm. Tātad izskatās, ka jums būs nepieciešams izmantot divas diodes, lai segtu visa veida .. Atkarībā no tā, cik precīzi jūs vēlaties mērīt jaudas apsvērt ārējās 16-bit ADC. Jūs varat mēģināt www.maxim-ic.com ADC pārveidotājs .. Un, ja jūs doties uz ārējo ADC, tad jūs varat izvēlēties jebkuru mikrokontrolleru, ieskaitot 84 PIC .. Ciktāl programing valoda ir bažas, jūs varat sākt ar montāžu, vai ja jums ir C knowladge vai (PIC) Basic jūs varat rakstīt programmatūru, izmantojot tos, kā arī .. Sveicieni, IanP

Sveiki Vai ir viegls veids, visiem jums ir jādara, ir iegūt vienu TSL2550 un savienot to tieši uz PIC, izmantojot I2C Master vergs TSL2550 ir zemas izmaksas optiskās jaudas sensoru SO8 iepakojumā Visu labāko Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back