Es raugos veids, kā panākt paralēli-to-SPI interfeisu

D

ds18s20

Guest
Hi everyone Es raugos veids, kā panākt paralēli-to-SPI interfeisu bez mikro un programmatūru. Mērķis ir pārvērst parallal (8 bitiem un stroboskopu) uz SPI. Es sapratu, man būs nepieciešams SN54/74LS165 bet tikai atrisina daļu no SPI problēmu. Ikviens izdarījusi agrāk? Es domāju, ka man būs nepieciešams counter apstāties SPI ietvaros reiz 8 biti ir mainījies. Es domāju, es neesmu 100% skaidrs, ap sprūda circutry ...
04398.png
Thanks guys ~ B

SPI saprot arī NCS normāli. Jums ir noteikt, kāda SPI režīms ir jāizmanto. Jums ir nepieciešams pulksteni counter un viena vai vairākas FF un daži loģika, kas veido valsts iekārta. CPLD, tad būtu diezgan labs zemu daļu skaits risinājums, bet to var izdarīt ar 74 loģiku protams. Pēc tam, definējot laika shēmas, tas ir diezgan vienkārši.

[Quote = FVM] SPI, nozīmē arī NCS normāli. [/Quote] Huh? Tas nozīmē ko?

Izvēlieties signālu, jo sākums / beigas karkasa zīmi. Motorola, izgudrotājs SPI izmanto aktīvais līmenis izvēlieties signālu, un norāda to vergu izvēlieties (SS). Bet lielākā daļa mikroshēmu ražotāji dod priekšroku chip izvēlieties . Es izmantoti, īsa forma, lai apgrieztu chip izvēlieties NCS . Bet tas necssary par SPI saziņu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back