Es gribu, lai optimizētu šo PCB, izmantojot EAGLE

Q

Qwme5

Guest
Sveiki esmu jauns projektēšana jebkāda veida PCB i sākt savu dizainu, izmantojot ērglis 5.11.0 i izdarīt shēmas diagramma, bez problēmām mana problēma ir i aprunāt izdarīt PCB pareizi i augšupielādēti abas shēmas diagramma un PCB diagramma tās kinda netīrs so i nepieciešams ur palīdzēt samazināt neviena džemperi un optimizētu vispārējo shēmu [PIEVIENOJIET = CONFIG] 59.352 [/PIEVIENOJIET]

Skatiet šo piemēru: Starp citu, izmanto tikai vienu rezistoru, R3 un R4 ...:-D

Jūs vienmēr varat izmainīt dažas vadu. : Smaids: Un varbūt tā ir labāk, lai ir kondensators savienots ar GND pie pin5 no U4. Standarta vērtība, starp 10nF un 22nF. Skatīt modificētu diagrammu.

Būtu lietderīgi darboties ERC par shematisks un KDR par izkārtojumu. Orhtogonal līnijas vadiem padarīt shēmas vieglāk lasīt. Personīgi es gribētu, lai skaidri elektroinstalācijas pieslēgumu, kas ICs lai es varētu atsaukties uz elektroinstalācijas pieslēgumu, U2 un pieslēgt tos pie varas un zemes. Keith.

No otras puses, es sāku spēlēt tikai 5 minūtes, bet labs plānojums ir nepieciešams vairāk laika, ko pavadīt, un tas ir grūtāk pārkārtot kādu projektu, varbūt par mazu shematisks, piemēram, tas ir labāk sākt no nulles, Arī tāpēc, ka daži kondensatori paketes ir jāmaina, lai uzņemtos lielu tilpumu. Tas ir darbs, kas jādara daudzos posmos, daudz pacietības un vairākas versijas par darboties. :cool: [PIEVIENOJIET = CONFIG] 59.380 [/PIEVIENOJIET]

Es domāju, ka ar sākotnējo izkārtojumu (izņemot dziesmas bija pārāk tieva) problēma bija komponentu izvietošanu. Kā mister_rf ir paveikusi, atkārtoti organizē sastāvdaļās maršrutēšana daudz labāk. Keith.

Darbs mazos soļos jūs varat saspiest izkārtojumu, skatiet:

puiši, es tiešām dont zināt, ko teikt, thank u ļoti daudz, īpaši mister_rf i aprunāt atrast jebkādu vārdu, lai izteiktu pateicību ui am labi strādā pēdējā valdes u ir augšupielādēt to ar mani, kas ir V5 thanks a lot visiem u Mana Regards

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post bija 00:23 ------- ---</span></span>
pēc pārbaudes kuģa, šķiet, ka u aizmirst, lai izveidotu savienojumu 5V ar RS232 un Monostable

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Post Pievienotā 00:39 ---------- Previous post bija 00:35 ----------</span></span>
67_1311784728.jpg

Ir uz Q1 bāzes airwire bet 5V šķiet saistīts. Kā es minēts iepriekš, jums tiešām ir nepieciešams, lai palaistu ERC par shematisks - tā norāda zīmējuma kļūdām esat. Jums ir arī dažas nevajadzīgas krustojumos diezgan maz vietas - apaļa Q1, Q2, D6, D7, U2C, R2 un D4. Keith.

Tā nav mana kļūda ... ;-) Jā, man nav pārbaudīt visas detaļas, bet jūs aizmirsāt, lai nodrošinātu, pirmajā vietā. Anyway, dod man dažas minūtes, es darīšu visu nepieciešamos labojumus. Ja esat apmierināts ar šo vienkārši nospiediet''thumbs up''poga. :-D

es tiešām dont zināt, ko teikt, thank u verrrry daudz visa u guys

Tātad, un galīgā versija, nav labākais, tikai jaunāko versiju. Attiecībā uz jebkādām problēmām, jūs saņemsiet savu naudu atpakaļ. :-D

žēl mister_rf es atradu citu kļūdām, un es tās labot visu tagad daru kuģa atkal var u apskatīt un pateikt, cik esmu gatavojas līdz šim

mmm man ir savienot gandrīz viss, taču joprojām ir dažas stieples i dont zināt, kā savienot tos var u PLZ redzēt šajā valdē

Let 's redzēt, kas ir''problēmas''izmaiņās shēmas. [List = 1] [*], ir nepieciešams, ir tas kondensators, ja jūs nevēlaties, vienkārši nelietojiet to. [*] Man ir mainījusies tikai secība vārtiem, nekādu problēmu, projekta funkcionalitāti. [*] Man ir mainījies paketi tas kondensators [/list]

4. Nav nepieciešams, R3, R3 | | R4, tāpēc izmanto tikai R4, jūs varat izvēlēties vēlāk pareizo vērtību 5. Nav svarīgi, ja R2D4 pievienots''12V'', nevis''5V''. 6. Nav svarīgi, ja R8 savienots 12V vietā 5V barošanas.

Un, manuprāt, jums var būt nepieciešams, lai izmantotu ārēju barošanas avotu, tāpēc man ir ievietots tikai gadījumā, ārējā board connector plus viena diode. Skatīt PCB kuģa pievienots.

Mister_rf es tiešām aprunāt atrast piemērotu vārdu, lai thank u thank u ļoti daudz u palīdzēja man tik daudz

Pēc tā, kā šajā pieteikumā, mēģināt aizstāt 1N4001 sērija diodes ar kādu ātras komutācijas diodes, piemēram BA157/BA159 / UF1001/UF1002/UF4002/UF4004 sērijas vai kādu schottky diodes.

Man ir viens cits jautājums tagad esmu strādā pie cita projekta, un es gribu veikt dubultā slāņa PCB, izmantojot ērglis kā es varu izdarīt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back