Es gribu dizains vienkāršu līdzstrāvas / līdzstrāvas regulators no 12V uz 200V

X

xxtigerxx

Guest
Es gribu dizains vienkāršu līdzstrāvas / līdzstrāvas regulators no 12V (vai 24V), lai 200V/1A Vai jums ir kādi ieteikumi? THX xxtigerxx bija šeit ...

Flyback uz 24V būs iespējams. Ieejas strāva būs pārāk augstu 12V (20 ar 80% eff) Flyback veids nav piemērots daudz virs 200W līmenī. Meklēt Google lietojumprogrammu piezīmes

8) izmantot Pushpull topoloģiju ar pašreizējo režīmu kontrolei, (UC3846)

par applicatoins kā šis, ti, augstas jaudas soli-up pārveidotāji ar zemu ieejas (! kas nozīmē lielu strāvu pie inputa) push-pull un pilna tilts ir labākais risinājums, bet push-pull cieš no vairākiem trūkumiem, piemēram, transformatoru piesātinājumu, lai atrisināt šo problēmu pašreizējā režīmā kontrole ir obligāta. pilnībā tiltu problēma arī pastāv, bet to var atrisināt ar DC-atdales kondensators virknē ar transformatora ievades vai pašreizējā režīma kontrolei. BEST!

Push-Pull ir piemērots topoloģijas to. un jūs varat atsauce ar UPS vai citām invertora shēmas. meklēt šo forumu, jūs varat lejupielādēt invertoru chematics.

Es vēl gribētu flyback pār divtaktu Pamatojums:) 200W limits (es esmu darījis 500W ar dažiem trikiem) atrodas sasniegt mūsdienu MOSFETs pašreizējo gudri darbojoties 24VDC. (Es neiešu pie 12V) b) Flyback transformatora uzbūve ir vienkāršāka. Kad darbojas ar diezgan augstām frekvencēm, kad jums ir nepieciešams tikai dažas kārtas ir piemērots par Prim, un kā ikviens zina, ka faktiski beidza daži push-pull transformatoriem un izmantot vara foliju tinumu, izkāpšana jauka konstrukcija saglabājot centrs materializēt tinumu līdzsvarota, kā arī kā samazinot noplūdi induktori, tīšanas pretestības izolācijas ... labi jūs tikai zināt, kad jūs faktiski to darījušas. c) Flyback būtības īssavienojumu pierādījums. d) Snubber ir vienkārša, ja jums ir nepieciešams vienu. (Push-Pull, jums ir jābūt uzmanīgiem) e) tai nav nepieciešama nekāda izejas induktors. Izejas induktors (kas ir uzturēt augstu spriegumu) arī uzliek papildu piesardzību uz diode izvēli par push-pull sec pusē augstas reverse spriegumiem. f) Nr HV bezmaksas Wheeling diožu g vajadzība) Jums nav nepieciešama nekāda fancy kontroles shēmas h) Labāka iespēja pirmo reizi panākumus iesācējiem. Labi, jums vajadzēs lielāku izejas vāciņu, kā ar citiem topologies bet tas ir maza cena, kas jāmaksā

vēl viens vienkāršs, bet spēcīgs arcitecture par šo pieteikumu divu starplikām Flyback, skatiet iespiedējs grāmatu vairāk info. topoloģija nav cieš no galvenajiem piesātinājumu un lielu induktors pie izejas bet pašreizējais uzsvars slēdžu ir augsts; atpūsties pašreizējo stresu slēdžu, u var veidot tos nepārtrauktā režīmā ar mazliet šaurāku joslas platumu cilpas. BEST!

goodboy_pl do u ir žurnālists grāmata šajā ebook formātā. un var u augšupielādēt to šeit.

Kā par maiņu regulatoriem? Izejas spriegums pārslēgšanas regulators ir atkarīga no maksājuma cikla braukšanas impulsu. Augstākas NOSLODZES CIKLS kāpina izejas spriegums un vice versa.

Jā man ir shematisks par to, ka šāda veida DC / DC converter.Please lejupielādēt zip fails.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back