Es gribu braukt Stepper motors pie 8K rpm ir tas, ka reāli?

E

eltonjohn

Guest
I dont zināt, ja ir iespējams vadīt Stepper motors ir 8-10k RPM bez trūkstošās soļus un pārkaršanu .. Vai tas ir reāli? Vai varat palīdzēt?

Tas ir ļoti augsts. Pārbaudiet datu lapu jūsu informāciju. Motori soļošanai ir jāpastiprina starp blakus leņķi un apstājās tur. Ja jūs mēģināt soli pārāk ātri, rotācijas inerces mehānisko būs veikt tā tālāk vēlamo d teta / d darba laika rādītājs, un jūs saņemsiet pot luck uz vārpstas leņķi. Es reiz amused sevi, ņemot kopums trīs fāzes sinhronizatori un sniedzot raidītāja daļa asu vērpjot, kas pārsniedza sistēma d teta / d termiņu un produkcijas rādītāju būtu rev līdz augstas rotācijas ātrumu.

Es nedomāju, ka tas ir iespējams. Jūs nevarat aktivizēt jomā, kas ātri un saražot pietiekami daudz enerģijas, lai pārvietotos vārpstu. Pat ja jūs vadīt to lauka 8K vārpstas netiks rotēt. Lielākā daļa ātrgaitas kustība tiek veikta ar līdzstrāvas motorus un kodēšanas iekārtas, ja precīza kustība ir nepieciešama. Protams rampas augšu / uz leju ātrumu ar DC. Un, ja jūs vēlaties turēt vienu posistion kā Stepper to ir veidi, kā darīt pārāk.

jūs varat norādīt man labs informācijas avots, kā arī dažu labu "bezmaksas" simulācijas rīkiem Paldies jums visiem

Šiem ātrumiem ir viegli iegūst ar jaunām Steperi. Jums, visticamāk, ir izmantot esošās piedziņas režīmu, un precizitāti, un griezes moments cietīs mazliet. Esmu redzējis atsaucēm izmantojot vecus augstu griezes momentu, Steperi darbojas pie 2000 apgriezieniem minūtē un pēc tam izmantojot pārnesumkārbu iegūt augstāko rpm (ar samazinātu griezes momentu). Mēģiniet http://search.yahoo.com/search?p=stepper+motor+rpm&fr=ieas

8000 rpm = 133,3 RPS pieņemot ur izmantojot 1,8 ° / soli motors, ti, 200 soli / rev -> u ir 200 * 133,3 = 26.660 soli / sek. Tas ir ļoti augsta. Es domāju, ka u nevar panākt soļus likmi viegli. Arī ļoti lielu ātrumu, u būs tirdzniecībā off jebkuru moments šim lielā ātrumā. var u izskaidrot pieteikumu īss?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back